Tuli edellisestä kaamoskirjoituksesta mieleen, että taisi yksi kikka unohtua...

Omistakin tutuista moni lähtee aina talven tullen reissuun etelän lämpöön. Turha murehtia sateesta Suomessa, jos hyppää heti lentokoneen kyytiin ja suuntaa Espanjaan. Espanjan mainitsen siksi, että se etenkin tuntuu olevan suomalaisten turistien vakiokohde. Ja mikäs siinä: ei ole kovin pitkä lentomatka päästä täysin toisenlaisiin maisemiin. Espanja on omasta mielestäni ainakin tosi kaunis maa.

Rantalomailija en ole, mutta Sevillassa olen käynyt kahdesti (1. kertan yhdeksänkymmentäluvulla ja 2. kerta 2006 silloin pidempään kahden viikon ajan) ja ei löytynyt moitteen sanaa koko kaupungista. Todella kaunis kaupunki, paljon upeaa historiaa ja hienoja vanhoja rakennuksia. Ruoka oli erinomaista, sopi hyvin tällaiseen suomalaiseenkin makuun, jolle ei mitkään tuliset ruoat maistu. Ihmiset olivat myös kerrassaan ihania! En puhu espanjaa, mutta kielenä se on todella kaunis ja ilo kuunnella. Varsinkin espanjalaiset laulajat joita kadun kulmassa näki saivat oikein pysähtymään ja kuuntelemaan. Bravo!

Matkustelu on vaan ihanaa. Olisi hienoa matkustaa tuonne vielä jossain vaiheessa uudelleen. Ehkä se on vähän pidemmän ajan haave. Lentoliput ja hotellit ja muut kun pitää ensin hankkia kasaan, ellei sitten lainaa joltakulta pientä jelppiä. Syntymäpäiväkolehti tai miksei yhteislahja reissuhaaveiselle kaverille.

No, aina saa ja pitääkin haaveilla. ;)

Kommentit (3)

Maija
Liittynyt15.10.2015
4/3 | 

Hei, mikä hyvä tarkoitus sinulla oli mielessä, kun  laitoit juttuusi linkin Lapin-mökin myynti-ilmoitukseen?  Täällä et-lehden alustalla ei näe ennalta, minne linkit vievät, vaan niitä on pakko klikata . Kun linkki ei vastaa tekstiään, voi tulla pettymyksiä. Olisin mielelläni lukenut lisää  turistien vakiokohteesta, Espanjasta.

Katri
Liittynyt31.10.2019
5/3 | 

Olipa käynyt nolo moka! Eksyi ihan väärä linkki tekstin sekaan! Kiitos että huomasit! jos osaan niin korjaan tuon hetimmiten

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla