Korona tulee vastaan jatkuvalla syötöllä joka puolelta, mutta halusin nyt kantaa vielä omankin korteni kekoon ja sanoa, että pysytäänhän kaikki turvassa ja terveinä! Jos ei oman niin edes läheisten terveyden takia.

Kirjoitan tätä tekstiä parhaillaan kotikaranteenista. Onneksi vain vapaaehtoisesta sellaisesta! Kotona pysytään, visusti neljän seisän sisässä. Ja mikäs tässä kotona istuskellessa. Ensimmäiset päivät ovatkin kuluneet aika rauhallisissa merkeissä, ei juuri tavallisesta poiketen. Televisiota katsellessa, uutisia lukiessa, muutaman kesken jääneen sanaristikonkin sain täytettyä loppuun. Vielä ei ole tullut hinkua päästä mihinkään ihmisten ilmoille. Omalla pihalla olen kyllä touhunnut, mutta täällä saa onneksi olla ihan rauhassa. 

Jos joku kaipaa ohjeita, mitä nyt saisi tehdä tai mitä pitäisi välttää, Terveyden ja hyvinvoinni laitoksen nettisivuilla on paljon tietoa koronasta ja hyvät toimintaohjeet. Myös oireiden tunnistaminen voi olla vaikeaa, kannattaa siis lukea tarkkaan ohjeet ja jos yhtään epäilee omaa terveyttä, niin pysyttelee kotona, jos se suinkin vaan on mahdollista!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla