Viime aikoina olen saanut päähänpiston – haluan ruveta kasvattamaan erilaisia vihanneksia, yrttejä ja muita vastaavia, ja tätä varten haluaisin oman kasvihuoneen! Noh, minun kotiini ei kasvihuonetta mahdu, joten ajattelin, että pieni siirtolapuutarhamökki omalla pihapläntillä olisi ihanteellinen ratkaisu. Olen siis jo monia vuosia haaveillut omasta mökistä, ja nyt osto tuntuu ajankohtaiselta. Haluaisin mökin omalla pihalla, mutten kaipaa mitään isoja tiloja, joten koen siirtolapuutarhan hyväksi vaihtoehdoksi itselle.

Mietin että rupeaisin alkuun kasvattamaan ainakin kaikenlaisia perinteisiä vihanneksia ja yrttejä, ja kokemuksen sekä tiedon karttuessa laajentaisin myös vähän vähemmän yleisiin lajeihin. Olen katsonut joitakin videoita kasvihuoneisiin liittyen, netistä löytyy myös mielenkiintoisia artikkeleja ja myös ihan kirjamuodossa on paljon teoksia jos jotakuta kiinnostaa – itsekin lainasin varmuuden vuoksi yhden oppaan mitä selailen juuri läpi.

Koitan vielä hetken hillitä kuitenkin itseni, ja pohtia esimerkiksi mikä laina olisi itselleni paras, millaisen mökin tarkalleen haluan, millaisia on saatavilla, mistä haluan ostaa kasvihuoneeni ja niin edelleen. Onneksi nyt ei olekaan mikään kiire, keväällä sitten jos mökin vaikka ostaisin olisi juuri oaras aika alottaa kasvihuoneessakin kaikki hommat!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla