Joka kerta vuoden vaihteessa sitä tulee miettineeksi mitä pitäisi saada tänä vuonna aikaan? Tänä vuonna ehkä vielä enemmän kuin yleensä kun vuoden lisäksi vaihtuu koko vuosikymmen. Aina tulee eläteltyä toiveita ja suuria suunnitelmia isoista muutoksista mutta tuntuu että yleensä nämä haaveet jäävät vaan suunnitelmiksi. Olenkin nykyään aika nuiva uudenvuodenlupausten kanssa. Turha sitä on lupailla jotain mistä ei aio edes pitää kiinni. Rippikoulussa pappikin opetti aikanaan ettei tyhjiä lupauksia saa antaa.

Tänä vuonna ajattelin että lupaukset saisivat olla ennemmin jotain pieniä juttuja joita voisin omassa elämässäni parantaa. Omia harrastuksia ja omaa viihtymistä. Käydä vaikka kerran kuussa museossa. Konkreettinen pieni asia tuntuu paljon realistisemmalta ja helpommalta pitää kiinni kuin mahtipontiset suunnitelmat jostain matkasta maapallon ympäri. 

Helsingissä on Amos Rexin museossa on vielä tämän viikon ajan käynnissä lehdissä paljon kehuttu Birger Carlstedtin näyttely. Siinäpä yksi tärppi jonka haluaisin vielä keretä näkemään. Ehkä nämä uudenvuodenlupaukset on hyvä startata tästä. Viikonloppuna suuntaan nokan kohti museota!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla