Sivut

Kommentit (400)

Olisinpa tällaisista seurauksista tiennyt, silloin kun Euroopan Unioniin liit
tymisestä äänestin! - Miten on, saavatko jäsenmaat päättää näiden rikollisjoukkojen pysäyttämisestä rajoillensa? Ei ole kivaa, kun kesä on vasta alkamassa, eikä kävelykadulla ja torillakaan ole enää viihtyisää/turvallista.

Niin, aika vaikeaa taitaa pysäyttäminen rajalle olla..kun ei voi tietää etukäteen. Ja EU-kansalaisiltahan ei tarvitse juuri papereita pyydellä. Ja, en puolustele mitenkään näitä rikollisliigan romanialaisia, mutta tuleehan meille paljon Baltian maitastakin aikalailla rikollista jengiä. Mutta katsotaan nyt, päästäänkö M.Vanhasen opeilla tästä romanialaisten kerjäämisestä eroon.

-tmaria-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älkää hyvät ihmiset antako näille kerjäläisille euron euroa älkääkä ostako ruusunruusua tai kiikarinkiikaria ym. He ovat mafiabisneksen työläisiä ymmärtäkää se. Milloin suomen päättäjät tajuavat ettei rikollisten hyysääminen maassamme johda kuin vaikeuksiin.

Olimme parivuotta sitten Itävallassa jonne jo silloin oli pesiytynyt romanian kerjäläisiä.
Matkaoppaamme kielsi jyrkästi meitä antamasta kerjäläisille rahaa, koska siellä jo silloin tiedettiin, että mafian vetämää touhua koko homma. Metrojen suulle oli siroteltu jalattomia, kädettömiä ja sylivauvojen kanssa kerjääjiä koska ihmiset antoivat kuulemma säälistä näille kaikein eniten. Kyllä meidän suomalaisten on herättävä näkemään kylmä totuus, että emme enää asu paratiisissä missä kaikki ovat rehellisiä.

KERJÄÄMINEN ON NOPEIN KEINO SAADA RAHAA !
Olen matkustellut paljonkin Venäjällä ja Karjalassa, jossa tapaa mm. romanikerjäläisiä ja muitakin tavallisia kerjäläisiä. Monet kerjäläiset ovat mafian lähettiläitä esim. rammat, jalattomat ryysyiset ihmiset tuodaan ortodoksisen kirkon eteen ennen jumalanpalvelusta. Kirkkoväki antaa hyvin avuliaasti rahaa näille raukoille eikä tiedä sitä, että itse kerjäläinen ei juuri mitään saa, vaan sopivan hetken tullen mafian auto vie hänet pois ja ottaa häneltä rahat. Olen omin silmin nähnyt tämän kauheuden. Viipurissa ja muissa pikkukaupungeissa pikkulapset pannaan kerjäämään tai nuori äiti sylivauvan kanssa huutaa perään: "Anna rahaa lapselle". Samaan aikaan naisen mies on varastamassa. Matkanjohtajana sanon, että EI SAA ANTAA KENELLEKÄÄN YHTÄÄN PENNIÄ EIKÄ PIDÄ OSTAA KATUKAUPASSA YHTÄÄN MITÄÄN. Pitää kulkea suoraryhtisenä ja nopeasti eteenpäin, eikä jäädä pois ryhmästä, ainakaan yksin ei pidä liikkua. Kyllä kerjäisille antaminen lisää kerjäisyyttä. Romanian ym. valtioiden ja EU:n tulee auttaa kaikkia kansalaisiaan. Tyhmät suomalaiset eivät vain opi, ovatko he seurankipeitä vai mitä hölmöläisiä ?

Tämä ongelma on ollut tiedossa jo monessa muussa maassa ennen EU:ta. Nyt on hyökätty tänne tyhmempien luokse, nauravat partaansa kun täällä höösätään asuntoja ja muuta mukavaa.
Oppaat varoittelivat jo kauan sitten näistä mafian joukoista keski-euroopassa.

T. ei enää sinisilmä

Kyllä armas suomemme ottaa vastaan ja auttaa kaikkia,niin Afrikasta,idästä ja Romaniasta tulleita,tuppaa vaan oman maan kansalaiset jo jäämään jalkoihin.

Voisihan sitä omankin maan kansalaiset heittäytyä kerjäläisiksi,jos siitä nii hyvin tienaa? Kun se kerran ei oo lailla kiellettyä. Mietinkin jo sopivia "saalistuspaikkoja";ehkäpä Alkon edusta olisi hyvä; Se jolla on varaa ostaa itselleen viinaa, voisi hyvinkin heittää euron eläkeläiselle, jolla ei ole aina varaa edes leipään? Kun täällä ei ole järjestetty niitä leipäjonojakaan... Välillä pitää miettiä, ostaako reseptilääkkeensä ruoan sijasta. Auta armias,jos minun tielleni ulkomainen kerjäläinen tulee: posmotan "I NEED MONEY AND FOOD" kuuluvasti, itse käsi ojossa; ehkäpä lähden seuraamaankin... Ei tule toiste minun "reviirille". Suomalaisen kerjääjän saattavat kyllä heittää putkaan? Poliisi kyllä pitää tilata naapurikaupungista....

Miksi meidän pitäisi hoitaa kaikkien muiden maisten vähä-osaiset ja kerjäläiset,kun ei kunnolla pystytä omiammekaan hoitamaan? Vai sen takiako emme pysty enää omiammekaan hoitamaan,kun raha menee kaiken maailman pakolaisille ja kerjäläisille. Jokainen maa hoitakoot omansa,miten hoitaa,kyllä humanitaarisella avullakin pitää olla rajansa. Ei lanttiakaan enää mihinkään keräykseen.

Hupsista vaan,kun heitä meidänkin kaupunkiimme tupsahti taas toistakymmentä mennäviikolla ja miten luontevasti he osaavatkin heti hakea sitä toimeentulotukea.Heille kyllä rahaa piisaa.
Eihän se ihme olekkaan,kun kiinteistövero nostettiin pilviin.Mihinkäs ne rahat muualle menisivät.
Meillä verot ja maksut nousee,mutta minkäänlaista parannusta ei silti tule.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun pitää puhua pahaa toisista ihmisistä...... :(
On kristilliset opetukset jääneet oppimatta....

Lainaus:

Romaniassa on miljoonia eläkelaiset mikä saavat noin 100-200 euroa kuussa eläkettä mutta ei lähtevät suomen tai muuhun maahan varastamaan, huijaamaan, kerjäämään. Sitä tekevät vain parkat syrjäytetyt mustalaiset. Melkein tuli itku silmään, voi voi . Kaikki suomalaiset herätys!
Tyhmyys Tulee Kalliiksi Jossain Päivänä! Huomio!

Ylläolevan kirjoittaja on ilmeisesti Romaniasta Suomeen turvapaikan
tai oleskeluluvan saaneita, joita - siis turvapaikan hakijoita - tuli paljon
Suomeen Nicolae Ceausescun kukistumisen aikoihin vuonna 1989.
Hän tuntuu tietävän Romanian oloista, vaikka puutteellisen kielitaidon
takia ilmaisu on mitä on.

Ei mitään rahaa mihinkään keräykseen...?
Minuu hävetti olla suomalainen, kun nuoret sotilaspojat kulkee ker(j)äämässä rahaa sotiemme veteraaneille!
Eikös valtion pitäis pitää huolta näistä veteraaneista?
ei kyllä pidä,-kaikista-,se on nähty.
En antanut rahaa ,koska itsekin elän puutteessa!

Mites sitten nää "vaalirahaker(j)äämiset?
Eikös oo käytetty verovarojakin niihin, vaikka veteraanit ja vanhukset on huonolla hoidolla, eikä kaikilla vammaisillakaan oo ees oikeutta vaihtaa asuinpaikkaansa?
"Ihmisoikeudet:PAH"

Romaneissa pysyäksemme: Mielestäni EU:n itälaajenemisella pidetiin aikoinaan liikaa kiirettä. Monet entisen itäblokin maat eivät täyttäneet taloudellisesti ja ihmisoikeuksiensa suhteen EU-kriteereitä. Romaniassa, Bulgariassa ja Unkarissa olevien romanien olot ovat surkeat. Tämä on tullut nyt esille mediassa. Ei ole kummallista, että kurjissa oloissa elävät, työtä vailla olevat ja kouluttamattomat EU-kansalaiset hakeutuvat rikkaampiin maihin tekemään sitä, mitä osaavat eli kerjäämään ja varastamaan. Romanien asiat pitää hoitaa kuntoon heidän omissa maissaan ja siihen pitää löytyä yhteistä tahtoa unionin jäsenmaissa.

Lainaus:
Anonyymi 10.9.10
Romaneissa pysyäksemme: Mielestäni EU:n itälaajenemisella pidetiin aikoinaan liikaa kiirettä. Monet entisen itäblokin maat eivät täyttäneet taloudellisesti ja ihmisoikeuksiensa suhteen EU-kriteereitä. Romaniassa, Bulgariassa ja Unkarissa olevien romanien olot ovat surkeat. Tämä on tullut nyt esille mediassa. Ei ole kummallista, että kurjissa oloissa elävät, työtä vailla olevat ja kouluttamattomat EU-kansalaiset hakeutuvat rikkaampiin maihin tekemään sitä, mitä osaavat eli kerjäämään ja varastamaan. Romanien asiat pitää hoitaa kuntoon heidän omissa maissaan ja siihen pitää löytyä yhteistä tahtoa unionin jäsenmaissa.

=======================================

Juuri näin!
Liikaa kiirettä pidettiin ja ongelmia oli varmasti tiedossa jo silloin. Todennäköisesti
Romania 'liittymisluvan' saatuaan on luvannut yhtä sun toista romaniasian hoitamiseksi (?)

Nyt onneksi Turkin kanssa ollaan harkitsevampia, 5 vuotta ovat jo halunneet EU'hun
liittyä, mutta lupaa ei ole tullut eikä kai lähiaikoina tulekaan. Siellähän on mm. isona
kantena kaskessa ihmisoikeuskysymykset. Ja parannusta lupauksista huolimatta ei ole
tapahtunut.

-tmaria-

ei ne kaikki ihmisoikeudet toteudu suomessakaan.
Pitäs kyllä moittia ko.henkilöiden lähtö-eli kotimaata,kun pitävät niin huonoa huolta kansalaisistaan,ne
Romanian hyvinkoulutetut ja ihan yliopistoja käyneet ihmiset?

ja niitä maita jotka sotivat niin että joutuu oma väki pakolaisiksi tahtomattaan.
Sodan jälkeen moni evakko sai kokea Suomessa tylyä kohtelua ja nimittelyä,
vaikka sodan jaloissa oli pakko oma koti jättää.
ei oo kaikki ihmiset halukkaita ottaa yhtään pakolaista eikä evakkoa

NIMBY-ilmiö;
not in my backyard
"Ei minun naapuriin asuntoloita vammaisille,holisteille ,narkomaaneille eikä kehitysvammaisillekaan....."
ja pakolaiset pysykööt kotimaassaan pakolaisleirien kurjissa olosuhteissa-miul tulee paha mieli jos niitä pitää nähhä,kun olen ostoshelvetissä ostamassa hilavitkuttimia joita en tarvitse
-----

Suorastaan törkeältä tuntuu se, että pienet lapset -olisivatkohan 5-6-vuotiaita - istuvat tunteja kerjäämässä tuolla kadulla ja soittaa rämpyttävät jotain pahaista melodikkaa! Vanhempia ei näy mailla eikä halmeilla. Suomessa ei kai vielä hyväksytä ajatusta katulapsista? Minusta näiden lasten vanhempia pitäisi lastensuojeluviranomaisten puhutella ja vastuuttaa. Suomessa alettiin hoitaa romanivähemmistön tilannetta kuntoon muutama vuosikymmen sitten ja nyt ollaan hyvällä mallilla.Kukin maa hoitakoon omien kansalaistensa asiat paikan päällä!

Ei kaikki romanialaiset ole kerjäläisiä.Osa heistä on todellisia rikollisia.
Luitteko lehdestä,mitä he ovat tehneet.Ryöstäneet vanhuksia,murtautuneet koteihin varastaen kaikkea,keskellä päivää on ovet rikottu kirveillä.Ovat varastaneet autoja.Etupäässä vanhuksilta varastetuilla pankkikorteilla nostettu jo yli 60.000€.
Tutkijat kertovat,että tämä tulee vaan lisääntymään.Tälläistäkö tämä monikulttuurisuus onkin.Annetaan vaan kaikkien tulla ketkä haluavat ja sitten me kärsitään siitä.
Jos minä saisin päättää,niin rajat kiinni ja passit syynätään tarkkaan,jos on rikollista taustaa,niin takaisin vaan sinne,mistä on tullutkin.
Kuka korvaa,jos minun kotini tuhotaan ja omaisuuteni viedää?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat