Ruuan hinta laskee

Onko ostoskoriisi sujahtanut viime aikoina edullista Putin-juustoa? Se kertoo osaltaan ruuan hinnan kehityksestä.Lue koko juttu

Ruuan hinta laskee

Kommentit (6)

Kun elää puolet vuodesta kaupungissa ja toisen puolen vuodesta maalla korpikuusen kätköissä niin huomaa hintaeron ruoassa. Kaupungissa on ruoka halvempaa, siellä on enemmän tarjouksia joita voi hyödyntää. Maaseudun pienissä marketeissa on kyllä kuultu Putinin juustoista mutta niitä ei olla nähty kuin kuvissa.Kun ei ole kilpailua niin ei ole tarvetta alentaa hintojakaan. Täällä kannattaa käydä kaupassakin torstaina sillä hinnat nousevat perjantaisin koska mökkiläiset tulevat viikonlopuksi paikkakunnalle.

Kyllä hinnassa on vara laskeakin.  Kun Saksan hinta on kolmanneksen halvenpi ja Virossa liki puolet  niin jotain vikaa on kuviossa.  Tuo kuvio on  Osuuskauppa, bonuspelleilyn ykkönen  ja sen takana häärivä MTK ja Kepu.

Putiinin juusto on edullista. Tietysti kun valtio on vientitukea mättänyt reippaasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi sitten Lidl ei pysty myymään huomattavasti halvemmalla kuin esim. S-kauppa?  Siksi, että Suomessa on veroja joka tuotteessa, jotka myös Lidl joutuu maksamaan eikä niitä veroja ole laittanut MTK eikä kepu yksin, koko porukka on verojen takana. Uskomatonta tietämättömyyttä arkisista asioista. Syyttäkää hinnoista vaikka ammattiyhdistysliikettä, koska hintoihin vaikuttavat palkat, joista ei tingitä. Tai suostukaa siihen, että yleinen hintataso pysyy Suomessa joka asiassa korkeammalla kuin vaikka Saksassa ja että meillä on 5 milj kuluttajaa, paljonko heitä onkaan Saksan maalla?

Vierailija

Miksi sitten Lidl ei pysty myymään huomattavasti halvemmalla kuin esim. S-kauppa? 

Kyllä Lidlin hinnat ovat yleensä 15-20 prosenttia halvempia kuin S-K markettien. Tietenkin joku Putinjuusto on eri juttu. Sitä ei Lidl ole saanut myyntilistoilleen.

Edelleen suosin Lidliä.

Miksi Lidl ei ole joka kylässä ja pitäjässä?  Suosi sinä vaan Lidliä, joita on aika harvassa paikassa!

Lidlissä on satunnaisesti ollut Putin kermajuustopallukoita. Kilohinta 3.80e  Mutta pääasiassa valio & Osuuskauppa  on pitänyt tuotteen sisäänvetoartikkelina.

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat