"Moni myyjä miettii tarkkaan" – millainen koira ikäihmiselle?

Iso vai pieni koira? Pentu vai aikuinen? Koira-alan ammattilainen kertoo vastauksensa 10 yleisimpään kysymykseen. Kaikki eivät myy koiraa ikäihmiselle.Lue koko juttu

"Moni myyjä miettii tarkkaan" – millainen koira ikäihmiselle?

Kommentit (3)

Aivan kauhean ajattelematonta, jos ostaa koran lahjaksi kenelle tahansa, asianomaiselta lupaa kysymättä.

Samaten on ajattelematonta ostaa lahjaksi matka Karibianmeren saarelle, jos ei tiedä kaipaako lahjan saaja sinne ollenkaan, tai voiko matkustaa niin kauas.

Aina pitää lahjaa hankkiessaan tietää, että lahja on mieluinen, eikä kannata ostaa omien mieltymystensä mukaan.

Mitenkä minusta tuntuu ettei kukaan ole niin ajattelematon että ostaa koiran jollekin lahjaksi tietämättä lahjansaajan mielipidettä asiasta.

Ikäihminen ja koira on joskus vaikea yhtälö. Toisaalta koira saattaa osaltaan auttaa ylläpitämään vireyttä mutta hyvä tukiverkosto ja taustajoukot täytyy olla olemassa. Täytyy olla olemassa henkilö, mieluiten kaksikin jotka voivat ottaa koiran hoitoonsa jos omistajalle jotakin sattuisi.

Omalta osaltamme olemme keskustelleet asiasta jotta vieläkö meille yksi koira tulee. Luulen että ilman koiraa olisimme miehen kanssa kuin kaksi syyssateen riepottamaa varista ilman elämäniloa. Koiran kanssa eläminen kun on meille elämäntapa. Joten ei auta toivoa kuin pitkää ikää ja toimivia jalkoja...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainakoira on hyvä vaihtoehto. Mulla on neljänä päivänä ja yönä pojan koira luonani. Heille se on tärkeää, kun tekevät töitä ja ovat koulussa, että joku vie koiraa ulos ja pitää sille seuraa.  Myös minulle on hyötyä koirasta. Menen neljä kertaa päivässä puolen tunnin lenkille ja voi jutella muulle kuin seinille. Tuossa se nytkin makaa jaloissani. ja jos käyn yksinäni jossakin ja tulen takaisin, niin ovella on iloinen hännänheiluttaja vastassa.   

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat