Vierailija

Eilispäivän paras uutinen oli kekustan huikeat kannatusluvut. En ole minkään puolueen kannattaja mutta sokea kanakin näkee että valtakunnassa on kokoomuksen johdolla menty syvälle suohon. Luultavasti ja toivottavasti hallitus hajoaa jotta saadaan ennenaikaiset vaalit. Kokoomuksen ongelma on A.Stubb ja yleinen kestokompurointi.

Kommentit (6)

Keskusta jyrää ainoastaan sen vuoksi, että kansa on tyhmää ja sillä on lyhyt muisti. Edellisessä hallituksessa oli pääministerinä keskustan M.Kiviniemi. Kansa oli tyytymätön ja vaaleissa keskusta kärsi rökäletappion ja joutui oppositioon. Muistaakseni melkein yhtä syvällä suossa oltiin 90-luvulla kun pääministerinä oli keskustan Esko Aho. Ihan turhaa luulla, että meininki nyt siitä miksikään muuttuu jos keskusta uudestaan pääsee pääministeripuolueeksi. Molemmat, keskusta ja kokoomus, ovat ihan yhtä huonoja vaihtoehtoja. Tyhmä kansa ansaitsee ihan niin tyhmät johtajat kuin se valitsee.

Seuraavissa vaaleissa keskustan kannatus on 30% luokkaa. Kiviniemi ei ollut hyvä pääministeri, liian ylimielinen niinkuin Stubb. 60 % kansasta sitä mieltä että kokoomus on ylimielisin puolue. Kyllä kansa tietää.

Seuraavalle pääministerille, elikkä Sipilälle, onnea ja voimia tämän hallituksen virheitten korjaamiseen.

Päinvastoin kuin yllä oleva väittää niin pääministeri Ahon aikana maa nostettiin suosta, johon Holkerin (kokoomus) hallitus oli sen ajanut. Että näin väärin vierailija 23:29 muistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuinka joku voi uskoa kepuun! Ei meno nykyisestä muutu sillä kepuhan on kokoomuksen veljespuolue, maalaistollojen jystäri-isäntien yliedustamana eli samaan harhaan polkevat ne jotka niitä kannattavat.

Monessa kunnassa  mennään kepun komennossa vaikka kokoomus on hallitusvastuussa.

Vuosikymmeniä on  kepu istuttanut omia  kartanon herroja määrääviin johtoasemiin.  Siellä on hyvä  omia jäseniään palkata  näennäisvirkoihin ja kepu säätiöihin.

Kepu pettää aina.  Täytyy myös muistaa  kepun iltalypsyt.   Suomen huonoin puolue.

Vierailija

On se niin nautinnollista olla voittajien puolella. Kauan eläköön kepu!

Typeristä ihmisistä kärsii koko maa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat