Vierailija

Vaikea oli vastata tähän sillä tavalla kuin tarkoitin. Uskallan kyllä juoda maitoa jonkin verran, kun lisään sitä tilkkasen kahviini ja teeheni. Mutta myönteisestä vastauksesta voi myös saada sen käsityksen, että vastaaja joisi maitoa klasikaupalla päivässä. Sitä en uskalla tehdä, kun uskon noihin uusiin tutkimustuloksiin. Suomessa on esimerkiksi lasten diabetesta paljon. Voisiko maidon kittaamisella olla tekemistä tämän kanssa? Ainakin joihinkin sairauksiin maidon juonnilla on osoitettu olevan yhteyttä.

- Vastaan siis "juu ja ei".

 

Kommentit (6)

Olen kai elänyt tietämättäni vaarallisesti kun juon vähintään kaksi lasillista maitoa päivässä.Ja koska kylmä maito on minusta hyvää niin  tulen sitä juomaan jatkossakin, välittämättä kaikenmaailman tutkimuksista. Näitä tutkimuksia ja väittämiä tulee ja menee.

Maidolla sitä tiemme alkaa ja maitoa on juotu maailman sivu, emme kuitenkaan kuole erityisen nuorina.

En tosin itse kovinkaan paljoa maitoa käytä, mutta en meinaa sitä vähää lopettaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mihin ihmeeseen ihminen sitä maitoa tarvitsee, sehän on tarkoitettu vastasyntyneen vasikan ravinnoksi. Äidinmaito on asia erikseen.

Eipä sitten tarvitse ihmetellä kaikenmaailman vatsaoireilijoita, jos suolisto tuhotaan käsitellyllä maidolla. Enkä pidä sitä tilamaitoakaan yhtään kummoisempana, ei ole ihmiselle tarkoitettua ravintoa.

Vastaus on siis en todellakaan.

Maitoa olen viimeksi juonut noin kolmikymppisenä,ei ole laktoosi-intoleranssia mutta ei vain muuten sovi minun elimistölleni.Muuten kyllä joisin sen puolilitraa päivässä mitä aiemmin join.Pieniä määriä ruuanlaitossa käytän.Jos voisin käyttäisin maitoa edelleen.Lapsena ja nuorena olen tietysti juonut maalla kasvaneena käsittelemätöntä maitoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat