Millaisia tunnelmia teillä tulee, kun kuulette joululauluja?
Ärsyttävätkö ne? Vai saavatko ne teidät muistelemaan jotain kaunista, kenties menneisyydestä?
Kommentoikaahan ja kertokaahan joululaulumuistoistanne - hyvistä ja pahoista.

Sekä käykää testaamassa, mitä suosikkijoululaulusi kertoo sinusta: http://www.etlehti.fi/artikkeli/muut_aiheet/muut_ajankohtaista/mita_lempijoululaulusi_kertoo_sinusta_testaa

Kommentit (7)

Kun näin marraskuun puolessavälissä kuljin jossakin kaupoilla ja kuulin ensimmäisen joululaulun, sävähdin, hetkinen, se on kuukauden päästä joulukiireet parhaimmillaan.

Se oli lämmin ja positiivinen sävähdys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos joku, niin juuri Juicen Sika saa joululauluraivon huippuunsa- eihän sitä voi edes joululauluksi sanoa, vaikka juuri joulunahan sitä joutuu pakosti joskus hetken kuulemaan kun ei sitä pakenemaankaan riittävän äkkiä aina kerkeä. Siinä oikein joululaulun irvikuva!

Jossakin oli avattu uusi kauppakeskus jossa ei soiteta joululauluja ollenkaan! Eikä kai mitään muutakaan taustamusiikkia! Eläköön, eläköön! Olisipa vähän lähempänä.... en muista missä se oli, muttei ainakaan ihan lähellä... johan olisin heti sinne pinkonut!

Miksi joululauluraivoa?

No ehkä jos täpötäydessä tavaratalossa tai kauppakeskuksessa soitetaan jotain "En etsi valtaa loistoa", niin tulee sellainen hieman ristiriitainen fiilinki. Kauppohin sopii mielstäni enempi sellainen "joulupukki ja tontut" - musiikki kuin Jeesuksen syntymäjuhlamusiikki.

Yksi maailman kauneimmista joululauluista on mielestäni Oi jouluyö, ja varsinkin jos sen esittää joku taitava kuoro kuten tässä englantilainen poikakuoro Libera https://www.youtube.com/watch?v=BTQKU6uUBjU

ja näin ulkosuomalaisena Sylvian joululaulu saa takuuvarmasti liikutuksen kyyneleet virtaamaan vuolaasti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat