Täydelliset maksapihvit ja mehevä muhennos

Täydelliset maksapihvit ja mehevä muhennos

Lautanen täynnä A-vitamiinia. Maksa, porkkana ja bataatti ovat mainio valinta.

A-vitamiinin täydentämiseksi kannattaa ateriaksi tehdä maksapihvejä, joiden kanssa tarjotaan herkullista bataatti-porkkanamuhennosta.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (27)

Tykkään itsekin maksasta ja syön sitä mielelläni ravintolassa silloin tällöin. En jaksa kuitenkaan lakata ihmettelemästä, kuinka ihastuneita nelikymppiset poikani ja miniäni sekä heidän 16- ja 4-vuotiaat poikansa ovat minun tekemiini maksapihveihin kermaisessa kastikkeessa. Teen kerralla jopa 2 kg pihvejä ja heille riittää se hädin tuskin kahteen kertaan perunamuussin kera. Miniäni jopa kerran piilotti muilta muutaman pihvin itselleen töihin evääksi!  

Kylläpäs minua naurattaa täällä ruutuni takana tämä kirjoittaja, jonka mielestä maksa on köyhien ja vahojen metsäläisten ruokaa  Hän varmaankin puhuuu jostain työmaaruokalan jauhemaksapihvistä eikä kokonaisesta vasikanmaksapihvistä.

Olen onnekseni saanut nähdä vähän muutakin kuin suomalaista Junttilan peräkylää ja voin vakuuttaa, että vasikanmaksa ei ole halpaa ruokaa (broileri on) ja siitä saa taitava kokki todella hyvää.

Tyypillistä junttisuomalaisen touhua ei mielestäni ole maksan syönti vaan erilaisten leimojen lyöminen toisten otsaan heti, kun tavat ja tottumukset eroavat omista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Suomalaismetsäkansallista, eikä gourmetruuasta tietoakaan.

 

No heh heh! Kyllähän vitsin murjaisit.

Nakke pyrkii asettamaan kirjoittajat eri-arvoiseen asemaan...Jopa riitaa haastamaan.

En osallistu hänen kirjoituksiin.

Mökin muori

Myös minun lemppareihini kuuluu maksapihvi, perunamuusi ja sipuli. Jos ei tuota alvariinsa syö niin ei siihen kuole...kai.

Tämä kommentti oli päässyt paperilehteenkin, kuten muutama vierailijan viesti. Kehoitettiin osallistumaan keskusteluun.

Voi kauhistus kuinka huonosti minä olen kirjoittanut, kun yksi on saanut sen käsityksen, että minä yritin naurattaa ja toinen sen käsityksen, että yritin riitaa haastaa! Kumpikaan ei ollut tarkoitukseni.

Nyt on todennäköisesti viisainta, etten yritäkään selittää mitään sillä näillä vajavaisilla kirjoitustaidoillani laulaisin vain itseni yhä syvemmälle suohon. Vaikeneminen on kultaa.

Koitetaan pärjäillä - sekä maksaa syövät että maksaa syömättömät. 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat