Plussaa vai S-bonusta? Kortit kertovat suurista eroista ostoskäyttätymisessä

Rahan perässä juoksemista vai helppoa liikkumista? Kanta-asiakaskortit paljastavat suuria poikkeavaisuuksia suomalaisten ostostavoissa. Keskitätkö sinä ostoksesi yhteen ryhmään?Lue koko juttu

Plussaa vai S-bonusta? Kortit kertovat suurista eroista ostoskäyttätymisessä

Kommentit (9)

Enimmäkseen käytän S-Marketin palveluja, mutta meillä on hyvä K-kauppa, josta saa esim. lohta D-leikattuna ja se on usein tarjouksessa, samoin leipävalikoima on parempi. Myös tuotevalikoima on laajempi K-kaupassa, joten käytän myös sitä silloin tällöin.

Annukka

Minulla on kortit molempiin. Olen keskittänyt ruokaostokset S-kauppoihin, koska K-kaupat ovat kalliimpia. Ostan niistä vain erikoistarjouksia. K-kaupoissa on tämä typerä lappusysteemi, että kun on ostanut tietyn määrän niin kotiin tulee sitten 5 euron arvoinen lipuke, jolla voi ostaa K-kaupoista. S-kaupoista saan joka kuukausi pankkitilille ostamieni tuotteiden mukaisen euromääräisen hyvityksen. Hyvä homma vaikka tilille tuleekin vain muutama euro kuussa niin riihikuivaa rahaa on sekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen siirtynyt  eri ketjuihin ja esim tuohon Lidliin.  Taitaa olla jo 5 vuotta kun ässäketjun korttia keimasin.  K-plussalla  on viimevuodelta 3 ostosta.

Syy  tähän on pelkkää matematiikkaa

Tiina Nurmijärveltä

Tuo on kyllä totta, että monille kaupan sijainti on merkittävä tekijä. Meille iäkkäille myös kulkemisen helppous kauppaan vaikuttaa ja muut palvelut kaupan läheisyydessä. Kavereiden kanssa keskustelimme aiheesta jokin päivä täällä Nurmijärvellä ja monet heistä S-ryhmää suosivat koska S-bonusta kaupan lisäksi saa myös apteekin ostoksista. https://vehkojanapteekki.fi/

Vierailija

Ruokaostokseni teen vain K-ryhmän kaupoissa. S-ryhmän jätin ja lopetin bonuskortinkin jo liki 20 vuotta sitten kun lapseni muutti omilleen, sitä ennenkin oltiin jo muutama vuosi käyty Citymarketissa kun tuli lähelle. Ostot on nykyään niin pienet että niillä bonuksilla tai plussilla ei ole väliä, enemmän on väliä sillä miten kaupan henkilökunta kohtelee. Muutaman kerran olen S-marketissa käynyt tyttärelleni hakemassa jotain niin ei ole edes tervehdykseen vastattu, katsottu vain kuin mulli uutta porttia, joten eipä houkuttele. Viereisessä K-Supermarketissa on aina tervehditty siitä lähtien kun siellä aloin asioimaan.

Vierailija

Kaikki kolme edellä mainittua kauppaa ovat saman katon alla lähekkäin, Tokmannikin. Pääasiassa käydään S-Marketissa, muissa joidenkin tarjousten vuoksi tarpeen mukaan.

Vierailija

Mielellään käyn sellaisessa kaupassa josta saa aina priimaa tavaraa ja on ystävällinen, palvelualtis henkilökunta. Yhden hengen taloudessa ei ole merkitystä  bonuksilla, ainoastaan laatu merkitsee.

Vierailija

Olen samaa mieltä siitä, että jos ostot ovat pienet niin sillä ei ole väliä, missä tekee ostoksensa.  Kuitenkaan en voi yhtyä mielipiteiseen, että asiakaspalvelu olisi huonoa S-marketeissa.  Päinvastoin. Ainakin minua tervehditään yhtenään ja tarjotaan apua koko ajan. Viime vuosina kaikki kaupat ovat panostaneet asiakaspalveluun esimerkillisellä tavalla. Esimerkiksi jos etsin jotain tiettyä tuotetta niin aina löytyy hyllyttäjä tai myyjä , joka on pyynnöstäni lähtenyt näyttämään, mistä kyseinen tuote löytyy.

Mitä hintoihin tulee niin S-markettien halpuutusajat ovat takanapäin. K-market ja K-Supermarket ovat myös kalliita. Käyn niissä vain jos on jotain tarjouksessa. Eläkeläisen kannattaa seurata hintoja ja ostaa sieltä, mistä saa edullisesti ja unohtaa nämä bonus-kortit.

Vierailija

Minulla on sekä S- että K-kaupan kortti.  Pääasiassa teen ostokseni K-kaupasta. 

Olen tilannut K-kauppani asiakaskirjeen, mikä tulee useamman kerran viikossa sähköpostiin.  Siinä on henkilökohtaisia tarjouksia, siis niistä tuotteista mitä useimmiten ostan.  Ja myös kaikille tarkoitetut viikon tarjoustuotteet. Käytän näitä tarjouksia hyväkseni. Näistä tarjouksista säästää enemmän, kuin itse Plussapisteistä (1000 pisteestä  5 euron Plussaraha).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat