Video: Suomen vanhimmassa uimahallissa ikävä ilmiö – syynä naiset?

1368259

Helsingin legendaarisessa Yrjökadun uimahallissa on ilmennyt likaisia ongelmia. Onko kaiken takana likaiset naiset?Lue koko juttu

Video: Suomen vanhimmassa uimahallissa ikävä ilmiö – syynä naiset?

Kommentit (5)

Jos Helsingissä on näin mutta kotikaupunkini uimahallissa en ole tälläista havainnut. Jos joku yrittääkin livahtaa allasalueelle ilman suihkua niin siitä kyllä huomautetaan. Ryhmäkuri toimii suomalaisnaisten keskuudessa. 

Tämmöinen traaginen aihe tällä kertaa - likaiset naiset. Toivottavasti tästä ei tule yleistystä, naiset ovat enimmäkseen puhtaudestaan tarkkoja. Voi tätä nykyajan journalismin tyyliä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä aiankin Hämeenlinnan uimahallissa osa naisista tulee meikit päässä ja tukka kuivana lakalle haisevana veteeen, varsinkin vesijuoksijoilla tämä on yleistä.( Myös häpykarvojen ajelijoita- nuoria naisia- on nähty uimahallin suihkussa.vFiksu voisi  varmaan hoitaa sheivaamisen kotona!) Ajatellaan kai, etteivät meikit ja muu lika pääse veteen, mutta ei siellä kukaan niin kuivana pysy,kun vesi roiskuu jumpatessa. Mielestäni säännöt koskevat kaikkia ja uimavalvojien pitäisi ottaa tiukka linja. Jos ei tule puhtaana altaaseen, niin ei kun takaisin suihkuun ja ellei muu auta niin porttikielto. Muu ei taida auttaa, jos ei oma järki sano, miten yleisissä tiloissa käyttäydytään. 

Vesijuoksija

Kaikissa uimahalleissa on samat ongelmat, jätetään pesemättä ennen uintia, pissitään altaaseen eikä ole sukupuolesta kiinni mitä ihmiset halleissa touhuaa.

Simpassisänky

Naisia syyllistämättä - tälläkään kertaa - haluan hieman oikoa historiatietoja. Yrjönkadun halli on ehkä vanhin julkinen uimahalli, mutta vanhempi sisäuima-allas on Noormarkussa A. Ahlström Osakeyhtiön pääkonttorissa vuodelta 1917. Se on pukuhuoneineen edelleen alkuperäisessä asussaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat