Miten saan lisää jalkatilaa lentokoneessa? Mitkä ovat takuuvarmat aurinkokohteet? Onko olemassa hotelleja vain aikuisille? Voinko muokata pakettimatkasta millaisen haluan?

Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel on tavattavissa livenä täällä keskusteluryhmässä to 19.3. klo 15-16.

Tulkaa kysymään ja keskustelemaan pakettimatkoista, hinnoista, lennoista, hyvästä ruuasta - mistä tahansa!

Voit lähettää viestisi jo nyt etukäteen.

 

Leena

Kommentit (20)

Ikisinkkuna minua kiinnostaa, miksi meiltä sinkuilta veloitetaan pääsääntöisesti yhden hengen huoneesta hotelleissa yhden hengen huonelisää? Oman kokemukseni mukaan 1-hh huoneet kun kuitenkin ovat järjestäen niitä huonoimpia muun muassa ikkunanäkymien suhteen, sijaitsevat jossain hotellin takaosassa,pihan perällä. Tällä rahalla ei mielestäni saa maksamaansa vastinetta. Tämä lisämaksu saattaa nostaa pakettimatkan hinnan sellaiseksi, ettei vähävaraisella sinkulla ole varaa matkustaa vaikka haluja olisi.

Vastaus, että voihan joihinkin kohteisiin ostaa yksittäisen mies- tai naispaikan tuntemattoman kanssa jaetussa huoneessa, ei sitten tyydytä minua. Minulla on kokemusta tästä matkustusmuodosta. Kokemukseni ovat kaikkea muuta kuin hyviä sillä tuntematon voi olla mieleltään sairas, alkoholisti tai hirmubilettäjä. Heidän kanssaan asuminen pilaa koko loman.

Olen vanhempi rouvashenkilö ja tykkään lukea paperisia matkaesitteitä. Niitä on mukava lueskella esim sängyssä ennen nukkumaanmenoa ja tehdä päätös seuraavana päivänä matkan tilaamisesta. Miksi Tjäreborg ei enää paina tällaisia esitteitä? Minä en ainakaan ole enää nähnyt niitä missään. Tuntuu, että kaikki siirretään nettiin. Netistä matkan hakeminen on hankalampaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi Tjäreborilla on keskitytty enemmän skandinaavisiin asiakkaisiin suomalaisten kustannuksella?Opaspalveluita saa nihkeästi suomenkielellä ja myös suomeksi opastettuja retkiä on niukemmin kuin skandinaavisella opastuksella.

Voiko pakettimatkoilla varata etukäteen lentokoneesta jonkun tietyn istumapaikan jos vaikka haluaa käytäväpaikan ja onnistuuko varaaminen ennen lähtöä paluulennollekin? Jos onnistuu niin joutuuko varaamisesta maksamaan lisähintaa?

Millä perusteella pakettimatkojen hotellihuoneet jaetaan matkustajille? Tuntuu, että aina olen saanut sijainniltaan huonomman huoneen (esim discon yläpuolella ja Marmariksessa kerran pimeässä pohjakerroksen apartementos)  kuin saman hinnan maksanut toinen matkustaja...

Mikä on mielestäsi Tjäreborgin paras kohde tällä hetkellä yli 60 vuotiaille ja huomioiko Tjäreborg seniori-matkustajia pakettimatkoja suunnitellessaan, miten? Jotenkin minulla on tunne että Tjäreborg on suuntautunut nuoriin ja pienten lasten kanssa matkustaviin perheisiin. Pitääkö paikkansa?

Jos sairastun niin pahasti, etten pääsekään varaamalleni ja maksamalleni matkalle, saanko rahat takaisin? Pitääkö olla joku vakuutus?

Miksi pakettimatkojen lentokoneet on aina niin ahtaita verrattuna reittilentoihin? Ei tunnu kivalta olla survottuna ahtaasti.

On totta, että yksin matkustava joutuu useimmiten maksamaan hotellihuoneesta enemmän. Tämä johtuu siitä, että hotellit veloittavat yhden hengen huoneista suhteessa enemmän kuin kahden hengen huoneista. Kahden hengen huoneista hotellit veloittavat yleensä saman verran riippumatta siitä asuuko huoneessa yksi henkilö vai kaksi henkilöä. Yksin matkustavan ei kuitenkaan tarvitse aina maksaa huoneestaan enemmän, sillä nyt meillä on tarjolla iso valikoima lomakohteita ja hotelleja, joissa yksin matkustava ei maksa lisämaksua vaikka majoittuukin yksin kahden hengen huoneeseen tai huoneistoon. Lista näistä lomakohteista ja hotelleista on tässä http://www.tjareborg.fi/kesa-2015-matka-yhdelle Toivon, että näistä vaihtoehdoista löytyy sopiva matka. Sydämellisesti Regina

 

Hei Regina! Kiva tavata! Huomasin uudesta Matkaopas-lehdestä, että olet kovin nuori! ymmärrättekö te siellä matkatoimistossa varmasti, että me reissaajat alamme olla meleko iäkästä väkiä. Ettei me kaikki haluta joogamatkoille. Itseäni huolestuttaa, että saako kohteessa lääkäripalveluita.

Ymmärrän hyvin, että perinteistä matkaesitettä olisi mukava lueskella vaikkapa ennen nukkumaanmenoa.

Tjäreborgilla ei ole enää valitettavasti paperisia esitteitä vaan kaikki matkamme ovat esillä netissä. Paperisista esitteestä luovuttiin viisi vuotta sitten ja syynä tähän oli se, että yhä useampi suomalainen siirtyi hakemaan ja varaamaan matkansa netistä.

Matka-asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään sopivan matkavaihtoehdon. Matka-asiantuntijamme palvelevat puhelimitse arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-14. Asiakaspalvelumme kanssa voi keskustella chatissa (Tjätti) myös iltaisin ja viikonloppuisin aukioloaikojen ollessa ma-pe 9-21, la 10-18 ja su 14-22.

Sydämellisesti Regina

 

Olen pahoillani, jos olette kokenut palvelumme keskittyvän enemmän skandinaavisiin kuin suomalaisiin asiakkaisiimme.

Tjäreborgin suomalaiset oppaat palvelevat suomalaisia asiakkaita kaikissa niissä lomakohteissa, joihin lennämme tilauslennoilla. Suomenkielisen palvelun antaminen suomalaisille asiakkaillemme on meille sydämen asia ja olemme panostaneet entistä enemmän suomenkieliseen palveluun. Suomalaiset oppaamme ovat tavoitettavissa päivittäin palvelutoimistossamme sekä useissa hotelleissamme. Suomalaisen oppaan tavoittaa myös puhelimella, tekstiviestillä ja sähköpostilla. Suomalaiseen palvelupuhelimeemme voi soittaa kaikkina vuorokauden aikoina.

Pyrimme tarjoamaan lomakohteissamme suosituimmat retket suomenkielisellä opastuksella. Suomenkielisten retkien lisäksi ohjelmistossamme on sisaryhtiöidemme Vingin ja Spiesin skandinaaviset retket sekä joukko englanninkielisiä retkiä. Näin pystymme tarjoamaan laajemman valikoiman retkiä vaikkakin kaikilla retkillä ei ole suomenkielistä opasta. Teemme parhaamme jotta pystyisimme vastaisuudessa lisäämään suomenkielisten retkien määrää.

Sydämellisesti Regina

 

Vierailija
Vierailija

Hei Regina! Kiva tavata! Huomasin uudesta Matkaopas-lehdestä, että olet kovin nuori! ymmärrättekö te siellä matkatoimistossa varmasti, että me reissaajat alamme olla meleko iäkästä väkiä. Ettei me kaikki haluta joogamatkoille. Itseäni huolestuttaa, että saako kohteessa lääkäripalveluita.

kyllä minua ainakin joogamatkat kiinnostaisi. Jos ne olisi suunnattu yli 50-vuotiaille eikä pelkästään 20-vuotiaille. 

Ei me kaikki iäkkäät olla vielä pelkästään lääkäreiden ihanneasiakkaita. 

Kyllä, pakettimatkoilla voi varata etukäteen tietyn istumapaikan sekä meno- että paluulennolle. Etukäteen varatusta istumapaikasta joutuu maksamaan lisämaksun. Lisämaksun suuruus vaihtelee lentoyhtiöittäin. Thomas Cook Airlinesilla tavallinen käytäväpaikka ilman ylimääräistä jalkatilaa maksaa 10 euroa Euroopan lennoilla ja 16 euroa Kanariansaarten ja Madeiran lennolla.

Hotellit pyrkivät jakamaan hotellihuoneet varausjärjestyksessä. Jos hotellihuoneen sijainti ei miellytä, kannattaa jo heti saapumispäivänä tiedustella olisiko hotellissa tarjolla muita vapaita huoneita ja näin mahdollisesti voisi vaihtaa huoneen.

Aikuiset, yli 60-vuotiaat ovat hyvin tärkeä kohderyhmämme. Yli 60-vuotiaille on monia sopivia kohteita ja mielestäni hotellilla onkin tärkeä merkitys loman onnistumisessa.

Suosittelen lämpimästi aikuisille suunniteltuja Sunprime-hotellejamme  http://www.tjareborg.fi/sunprime-hotels, joita meillä on tarjonnassamme jo 15! Aikuisille tarkoitetut Sunprime-hotellimme sijaitsevat suosituissa lomakohteissa kuten Kanariansaarilla, Rodoksella, Kreetalla, Mallorcalla, Kyproksella, Turkissa ja Thaimaassa. Näissä hotelleissa on kaikki suunniteltu aikuisten toiveet huomioon ottaen – on rauhalliset allas-alueet, spa-osastot, viihtyisät yleiset tilat ja kauniisti sisustetut huoneistot ja viihtyivät ravintolat ja baarit. Yksi suosikkikohteistani on Playa del Ingles ja siellä Sunprime Atlantic View –hotelli. Yksi suosituimmista kesäkohteistmmea on Rodos ja siellä suosittelen Sunprime Miramare Beach –hotellia, joka on saanut korkeat arvosanat asiakkailtamme. Mallorca on myös yksi suosikeistani ja siellä suosittelen jotakin kolmesta Sunprime-hotellistamme. Kuntoilu- ja hyvinvointimatkamme http://www.tjareborg.fi/tjareborg-sport/kuntoilu ovat hyvin suosittuja 60+ -asiakkaidemme keskuudessa. ”Hyvän olon matkalla” Madeiralle pääsee tutustumaan mm. suosittuun kukkafestivaaliin. Matka-asiantuntijamme auttavat mielellään sopivan lomakohteen valinnassa.

Sydämellisesti Regina

 

Jos kyseessä on tilauslennolla tehtävä matka ja jos sairastuu ennen matkaa vakavasti tai joutuu onnettomuuteen, on matkustajalla oikeus perua matka ja saada takaisin matkasta maksettu hinta vähennettynä toimistokuluilla. Matkan hinnan saa takaisin vaikka ei olisikaan erillistä vakuutusta tätä varten. Äkillinen matkalle lähdön este on todistettava lääkärintodistuksella.
Jos kyseessä on reittilennolla tehtävä matka on matkanjärjestäjällä oikeus periä lentoyhtiön, hotellin tai muun palveluntuottajan perimät kulut sekä toimistokulut. Reittilennoilla tehtävillä matkoilla onkin matkustajalla hyvä olla olemassa matkan peruuntumisvakuutus, jolloin vakuutusyhtiö korvaa matkustajalle tulleet kulut.

Suosittelen matkavakuutuksen ottamista kuitenkin aina matkalle lähdettäessä.

Sydämellisesti Regina

 

Osa reittilennoilla käytettävistä koneista on tilavampia kuin tilauslennoilla käytettävät koneet.

Tilauslentoyhtiömme Thomas Cook Airlines Scandinavia on tänä talvena ottanut käyttöön kuusi upouutta Airbus A321-konetta ja näissä uusissa koneissa on enemmän matkustusmukavuutta kuin vanhoissa koneissamme. Kaikissa uusissa koneissamme onultraohuet ergonomiset Recaro-istuimet, joiden ansiosta matkustaja saa noin neljä senttimetriä enemmän jalkatilaa.

Olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta uusista koneista ja olemme iloisia voidessamme tarjota nyt enemmän matkustusmukavuutta.

Sydämellisesti Regina

 

Hei Kiukkuinen mummo!

Kyllä, meillä on iso valikoima hotelleja, jotka on tarkoitettu ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 

Suosituimmat aikuisille tarkoitetut hotellimme ovat Sunprime-hotellimmehttp://www.tjareborg.fi/sunprime-hotels , joita meillä on tällä hetkellä jo 15 suosituimmissa lomakohteissa kuten Kanariansaarilla, Rodoksella, Kreetalla, Turkissa, Mallorcalla ja Kyproksella. Avasimme ensimmäisen aikuisille tarkoitetun Sunprime-hotellin vuonna 2007 ja suuresta suosiosta johtuen on niitä avattu joka vuosi lisää.

 

Tämän kesän uutuuksina ovat Sunprime Monsau Mallorcalla ja Sunprime C-Lounge Turkissa. Sunprime-hotellit on sisustettu aikuiseen makuun sopiviksi. Hotelleissa on rauhallinen ilmapiiri, kauniit allasalueet, spa-osastot, a la carte –ravintolat, maukkaat aamiaiset sekä ilmaiset ryhmäliikuntatunnit SATS-koulutettujen ohjaajien vetäminä. Myös kuntosali on ilmainen.

Sunprime-hotellien lisäksi meillä on aikuisille Prime Select –hotelleja http://www.tjareborg.fi/prime-select sekä Prime Comfort -hotelleja http://www.tjareborg.fi/prime-comfort.

 

Sydämellisesti Regina

Hei Marjatta ja Laila,

Kaikenikäiset suomalaiset matkustavat kanssamme ja siksi tarjonnassamme on paljon eri tyyppisiä hotelleja aina perhehotelleista aikuisille tarkoitettuihin hotelleihin. http://www.tjareborg.fi/sunprime-hotels

Lisäksi meillä on paljon erilaisia aktiivi- ja harrastelomia, jotka ovat kaikenikäisten suosiossa. Harraste- ja aktiivilomat on suunniteltu kaikenikäisille ja varsinkin Hyvän olon matka Madeiralle on ollut hyvin suosittu http://www.tjareborg.fi/aktiivilomat

Lomakohteissa on hyvät lääkäripalvelut ja useimmilla klinikoilla suurimmissa lomakohteissa on suomenkielisiä sairaanhoitajia. Kohdehenkilökuntamme auttaa myös aina tarvittaessa. Lämpimästi tervetuloa matkoillemme!

Sydämellisesti Regina

 

Jos tilaa teiltä vaikka Rooman matkan, niin sisältyykö hintaan Italiassa perittävä turistivero vai maksetaanko se hotellissa lähtöselvityksen yhteydessä?  Entä onko se kaikissa hotelleissa saman suuruinen?

turisti

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat