Yli 100 000 miehen terveyssalaisuus: ”Tästä häpeästä ei puhuta edes läheisille”

Inkontinenssi- eli tutummin sanottuna pissasuojien myynti on kovassa kasvussa, mutta silti tämän tuotteen tarve ja sen aiheuttama ongelma on yhä suuri tabu suomalaisille.Lue koko juttu

Yli 100 000 miehen terveyssalaisuus: ”Tästä häpeästä ei puhuta edes läheisille”

Kommentit (6)

Täytin juuri 60-v. En varsinaisesti kärsi 'karkailusta', mutta usein tulee pakkohätä joskus 3-4 aikaan yöllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jostain syystä naisten vaivoista puhutaan paljon enemmän kuin miesten. Naisten ikääntymisen tuomista vaivoista, myös virtsan karkailusta on joka lehdessä ja mainoksissa. Joskus tuntuu että miehet säilyy ikinuorina mutta miksei näistäkin asioista voisi näin ihan vapain mielin kertoilla, ihmisiähän vain olemme ja ikääntyminen ei vältä ketään meistä.

Mies sanoi ettei ikinä lähde "pakkohädän" takia lääkäriin eikä anna tutkia eturauhasta. Osti  luontaistuotetta Lääkärissä kyllä kannataisi käydä kun saisi  lääkityksen. Monet miehet vielä jotenki arenpia tälläisissä asioissa ja monilla lääkäriin meno muulloinkin  vaikeaa Mutta aina on mahdollista, että voi  olla jotain vakavanpaa ja hoidot olisi hyvä aloittaa jo alkuvaiheessa.Ettei pääsisi enemmän pahenemaan. Hyvä olisi käydä aina välillä vuositarkastuksessa. Eikös tällä periaatteella autojakin huolleta /korjata Taitaa käydä vanha sanonta , että jos mies saisi lapsia niin harvassa ainakin oilsi lapset

 

 

 

 

 

vieläkin vaietumpi on anaali-inkontinenssi eli ulosteen karkailu. Semmosen riesan voi ikäväksi kumppanikseen saada esim. vaikean synnytyksen, peräpukamaleikkauksen, syöpäsairauden tms. jälkiseurauksena. Meille on järjestö Finn-Ilcon alainen Anniko ja meitä kurssitettuja tukihenkilöitä useita. Kannattaa ottaa yhteyttä Annikoon. Yhteystiedot löytyvät Finn-Ilcon sivuilta tai suoraan Anniko.fi:sta.

 

Vierailija

Tuskimpa aina on syynä että ei kehtaa tai voi mennä lääkäriin,joskus vaan vie tolkuttoman ajan jonottaa sinne vastaanotolle,monesti sillon JO vaivat on helpottanu!

Ittekkin ravannu 35v aikana lääkäreissä millon mistäkin vaivasta ja MITÄÄN järkevää ei ole löydetty,arvaa ottaako pannuun hieman?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat