Hometalon sairastuttamat saamassa oman käypä hoito -suosituksen

Suomessa on tälläkin hetkellä tuhansia home- ja kosteusvaurioiden sairastuttamia ihmisiä, joita ei oteta vakavasti.Lue koko juttu

Hometalon sairastuttamat saamassa oman käypä hoito -suosituksen

Kommentit (2)

Ensiksikin Suomeen tarvitaan sisäilmapoliklinikoita. Tällöin sairastuneita hoidettaisiin keskittyneesti ja asianmukaisesti.

Toinen asia on se, että sisäilmasairaiden oireiden ja sairauksien vähättelyn on loputtava. Tässä tulevat keskeiselle sijalle asiantuntijat. Heidän pitäisi antaa oikeanlaista informaatiota sairaudesta julkisuudessa.

Sisäilmasairaus ei ole mikään korvienvälisairaus tai keksitty juttu. Siihen on suhtauduttava vakavasti. Se koskettaa kaikenikäisiä, myös lapsia. Jos altistuu voimakkaasti jo lapsena, seurauksena on usein sairastelua (astmaa yms.) koko loppuelämän.

Kyseessä on jo kansanterveydellinen ongelma johon pitää puuttua oikeilla menetelmillä. Tärkein kaikista on oireita pahentaville tekijöille altistamisen lopettaminen.

Sairastuneena odotan paljon tältä Käypä hoito-suositukselta, koska se tulee määrittelemään meidän tutkimuksen/hoidon asiaan perehtyneillä lääkäreillä ja esim. sosiaaliturvan, jota meillä ei ole, pitkäksi aikaa.

Perustettavat sisäilmapoliklinikat olisivat todella tarpeellisia. Olemme kasvava ihmisryhmä ja nyt lapsina olevien kohtalo aikuisena saa tuntemaan voimakasta surua heidän puolestaan. Mitä voivat jo lapsena sairastuneet aikuisena tehdä työkseen, kun homealtistuksesta aiheutuneet oheisssairaudet vaikeuttavat heidän työllistymistään ja jo ammattiin opiskeluaan?

Laatijaryhmältä odoten viisaita päätöksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat