Perintöjuristi paljastaa: Näistä kapineista suku riitelee

Perintöjuristi paljastaa: Näistä kapineista suku riitelee

Perhesopu on koetuksella, kun tulee perinnönjaon aika. Eniten riidellään hirvensarvista ja kansallispuvuista, niille häviävät Arabian astiatkin.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (21)

Mieheni vanhapoika-veli kuoli sydänkohtaukseen alle 50-vuotiaana.

Kolme veljestä ja yksi sisar jakoivat hänen jäämistönsä sovussa.-Jokainen pani vihkoon,mistä on kiinnostunut.-Koskaan he eivät kinastelleet mistään.

Auton sai hän joka tarvitsi,veneen jol oli käyttöä.-Muut jäämistöt mieheni veli kauppasi-on asiantuntija.

Mie sain anoppini rukinja koria.Muut minniit(heijän perilliset) saivat myrna-kahvikuppeja ja vanhoja arvolipastoja ja kaappeja.Anopin turkin.

Todellakaan en koskaan kyseenalaistanut mitään mieheni edesmenneen veljen(anopin ja appi-ukon) jäämistöä.Siellä kotitilallaan hän asui loppuun saakka.

Elikkä,sovussakin voi jäämistöä jakaa kuis mun mieheni sisaruksineen suorittivat.

Onpa kaikki katkerat perijät tulleet hyvin höynäytetyksi. Minä ainoana perillisenä saan kaiken aikanaan, mutta minun perintöä jaettaessa tulee kunnon kina: 5 lasta 4 naisen kanssa. Mutta teenkin eläessäni jäynän, siirtelen pikkuhiljaa omaisuutta aviovaimoni nimiin ja teen avioehtosopimuksen. Ja lapsille jätän arvottomia joutomaita pitkin Suomea.

T.Rölli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isäni oli keräilijä mm. vanhoja rahoja ja antiikkia. Meitä on 6 sisarusta. Laitoimme tavaroita summan mutikassa kuuteen eri kasaan ja arvoimme tavarat. Jos joku sai arvonnassa tavaran jonka joku toinen halusi, he tekivät vaihtokauppaa tavaroista keskenään. Homma toimi ihan hyvin. Tavaroista ei siis tullut mitään rittaa toisin kuin maaomaisuuden jakamisesta, mistä on käyty oikeutta 8 vuotta. Nyt vasta loppu häämöttää kun valituslupaa korkeimpaan oikeuteen ei ole myönnetty.

veljen kuoleman jälkeen hänet jättäneen vaimon edellisestä liitosta syntyneet aikuiset pennut olivat painostaneet veljeni testamentin tekoon äitinsä kera,veljeni oli erittäin vihainen tilanteestaan kertoessaan siitä meille muille sukulaisille,mutta hän itse tuli sanomansa mukaan kusetetuksi

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat