Mustikkapuuro

Mustikkapuuro

Tämän puuron vitamiinit säilyvät parhaiten, kun et keitä mustikoita. Lisää mustikat hautuneen puuron joukkoon tuoresoseena.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

On sitä osattu ennekin terveellisyyttä ajatella, vaan ei rukiin muodossa. Kaurapuuroon sekoitan jokainen aamu mustikoita keittämättä, vain yksi mutta, että ne ovat pakastettuja. Kohta kuitenkin on aika rientänyt ja  metsät on  mustanaan mustikoita...tuoreina :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mannaryynit ei maistu!

Minun mielestäni vehnä on tervemahaisillekin tarkoitettu vain harvoja herkutteluhetkiä varten, ei jokapäiväiseen nälkään, koska vehnä on kuin ruiskin, monille myrkkyä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat