Lukijat suosittelevat: Suomen parhaat kesäkahvilat

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Niin - jokaiselle joku (kahvila) on kai rakkain...

Minä lisään näihin kaksi lounaisrannikon mielipaikkaani: Ruissalon Honkapirtin ja Sattmarkin punaisen torpan. Historiaa joka henkäyksellä! Honkapirtin historia liittyy jatkosotaan, Sattmarkin torppa on rakennettu jo 1700-luvulla. Tuttuja minulle jo lapsuudesta.

Vierailija

Ilomantsissa Caferavintola  Parppeinpirtti jossa suomen parhaat karjalan piirakat, vatruskat sekä lounasaikaan loistava karjalainen pitopöytä joka on mm.mainittu lonely planetin suosittelemaksi. Lisäksi suomen parhaat riisi- ja perunakukkoset(pyöröt) löydät ilomantsin leipomolta. Jokke

Matkamummo

Janoinen Karhu Rautalammilla 9-tien varrella ei paistele valmispakasteita. Siellä leivotaan kotitekoisia munkkeja pitkin päivää ja hinta on halpa: 2e kahvin kanssa, jota saa santsata ilmaiseksi. Paras munkkikahvila Suomessa! Hyvä kotiruokalounas ja lämmintä savulohta myös omasta uunista. Lapsille mahtava pallomeri. Rannassa ollaan myös uitu. Suosittelen!

jarmo

Viitasaaren Suovanlahdella, historiallisessa miljöössä, toimii kahvila,  joka on valtakunnallisesti tunnettu heinäkuun puolivälin Traktorijatseistaan. Erinomainen palvelu ja maittavat herkut, täällä pitää käydä joka kesä... https://kahvilamyllytupa.com/

Vierailija

Miksi listalla ei ole Tiihosen kahvila-konditoria Laitilasta? Kahvilasta löytyy aika varmasti Suomen tämän hetken suurin valikoima herkkuja.

Vierailija

Varkaudessa Vesitornin terassikahvila! Suosittelen kaikille hyvällä säällä ( kattoterassi ei rankkasateella ole välttämättä auki).

Herkulliset kahvit , makeat ja suolaiset syötävät, pehmisjäätelöt ym. Hienot näköalat kaupungin yli, oikein viihtyisä paikka.

Vierailija

Lopella Launosissa entisajan tyyliin remontoidussa vanhassa majatalossa tarjoillaan itsetehtyjä herkkuja ja vanhanajan tunnelmaa ti-pe klo 11-18 ja la klo 10-16. Brunssia joka päivä klo 14 saakka. Erityisruokavaliot huomioitu. Kahvila on auki heinäkuun loppuun, joten vielä ehtii kahville! https://www.facebook.com/kartanontie

tyttö

Listasta puuttuu Seinäjoki. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka on Valkoinen Puu, jonka suomalais-amerikkaiainen omistaja-pariskunta pitää toista kahvilaansa, toinen on Kauhajoella. Aivan upea paikka, tarjolla toinen toistaan upeampia ISOJA leivoksia, kakunpaloja ja suolaisia piirakoita. Lisäksi lounas. Kahvilassa on myynnissä myös rouvan keramiikkatöitä. Sisustus trendikäs. Täällä ei ole berliininmunkkeja!

Vierailija

[quote=Vierailija]Amurin Helmi ei sekään ole mikään kesäkahvila, se on auki ympäri vuoden!

[/quote.

Miten tuon mieltää, mikä on kesäkähvila, minusta Amurin helmi on kesäkähvila sanan täydessä merkityksessä koska rakennusten keskellä on tilava sisäpiha jossa voi ostamansa virvokkeet nauttia auringonpaisteessa. Tuskin siellä lumihangessa kukaan istuskelee!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat