Mikä on sinun intohimosi? Osallistu kyselyyn!

Yksi kipittää marjojen tai sienten perässä päivätolkulla, toinen pyörähtelee parketilla ja kolmas rassaa vanhoja autoja niin että unohtaa ajan kulumisen. Vastaa ET:n kyselyyn ja kerro oma intohimosi.Lue koko juttu

Mikä on sinun intohimosi? Osallistu kyselyyn!

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Juhani kirjoitti:
pubivisat yli tuhat visaa vuodesta 2001 alkaen.

Eipä kysytä, montako tuoppia olet kaatanut. Mutta miten on visat sujuneet, oletko päässyt pärjäämään bastaamisissa?


Mitä useampi tuoppi, sen tarkemmin tulee vastaukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Korvat soi kuin laulais lintu,

siks syön mä siemeniä,

kuin kujertaja kyyhkynen.

On mun intohimoni...

Elämä ja Olympian Sun

Ismo K

Autot ja kaikki mikä liittyy niihin. Luen päivittäin alan uutisia monesta maasta ja harva se päivä häärään omassa tallissa. Rakennettavana on useita projekteja ja moottoriurheilu on lähellä sydäntä. Formulaa ja rallia tulee käytyä katsomassa paikanpäällä vuosittain ainakin kerran. Kaikki autojen osat myös kiinnostavat aina uusista penkeistä ja muista osista alaken ja toki tyylikkäät auton vanteet ja kunnon leveät matalan profiilin renkaat tulee autosta löytyä.

Käsityöt aikoinaan oli intohimoni,en juuri katsonu telkkua ilman käsityötä.Muutamia päiväpeittoja ja verhoja ja kappoja on tullut virkatuksi,vielä pikkuliinat päälle ja neulomista välitöiksi.Enää en virkkaa. Vielä kangaspuilla kutominen,silloin kun minulla vielä oli harrastehuone,siellä talvetin pelakuut ja kudoin mattoja talvi-iltoina.Nyt ei ole enää kangaspuitakaan.Kutoa vielä voisin mutta enää ei innosta kaikki valmistelutyöt mitkä siihen kuuluu,eli loimen laitot ym.ym. Kukat on varmaan toinen intohimoni sekin hieman laantumaan päin,mutta innostaa vieläkin.Jotain pitää aina kasvattaa,vaikka vähän pienemmässä mittakaavassa mitä ennen.Sekään ei enää ole niin tärkeää kuin ennen,eli intohimot on taineet laantua.

Helvi

Intohimoni on markojen keruu metsästä ja mieluiten ei yksin. Myös koirien kanssa kävely on intohimoni, mutta heitä ei voi ottaa marjareissulle mukaan, pitkästyvät. 

Apa

Olen aina ollut kova kävelemään. Olen tallettanut kävely-kilometrini Excelin taulukkolaskentaan vuodesta 2011. Vuonne 2013 huomasin, että olisi mahdollista kävellä 2000 km vuodessa, tähän riittää 167 km/kk ja 5,5 km/pv. Innostuin kävelemään pitempiä lenkkejä, että saisin 10 000 km täyteen 5 vuodessa. Tämän tavoitteen sitten saavutinkin! Seurauksena paino putosi 8 kg ja polvi, joka oli oireillut vuosia "parani". "Hyvää" tarkoittavat ihmiset ovat pelotelleet, että sinullahan nivelet kuluu ja et pysty liikkumaan sitten vanhempana. Olen nyt 65-vuotias. Kysynkin, voiko liikkua liikaa?

Seikku

Minun intohimoni on kerätä mustikoita. Ei kulu talvea, ettenkö näkisi unta mustikoista! Kesällä 2015 keräsin niitä 200 litraa mutta nyt vain vaivaiset 120 litraa. Rentouttavaa, jos mikä. Niiden siivoaminen puolestaan on täyttä työtä!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Korvat soi kuin laulais lintu,

siks syön mä siemeniä,

kuin kujertaja kyyhkynen.

On mun intohimoni...

Elämä ja Olympian Sun

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat