Näin hoidat kilpirauhasen häiriöitä

Väsymystä, lihomista ja muistiongelmia, laihtumista, vapinaa ja tykytystä. Kilpirauhasen toiminnan häiriöt aiheuttavat monenlaisia oireita.Lue koko juttu

Näin hoidat kilpirauhasen häiriöitä

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

vierailija kirjoitti:
Olet väärässä! Ei ole tehty kärpäsestä härkästä!
Kilpirauhassairaudet ovat hyvin yksilöllisiä. Jotkut saavat avun heti, toiset eivät saa sitä millään. Itseäni on vaivannut jo yli kymmenen vuotta vuorotellen yli- ja alitoiminta. Oikeaa lääkitystä ei ole vieläkään löytynyt. Lisäksi tuli basedowin tauti, johon olen saanut säännöllisin väliajoin jo useita vuosia vahvoja kortisonihoitoja. Oireiden intensiteetti vaihtelee, mutta oireet eivät ole koskaan poissa. Välillä on suuria vaikeuksia jaksaa työssä, vaikka ikää on vasta päälle kolmekymmentä.
Kilpirauhaussairauksia ei lääkäreidenkään pitäisi vähätellä, sillä tämä sairaus on todella ongelmallinen ja raskas sille, kenen kohdalle se tulee!
 
 

Jätä viljat.

Ehdottomasti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Älä mene siihen jodihoitoon. Se tuhoaa lopullisesti kilpirauhasen. Valitse hidas lääkehoito, Tyrazol. Noin vuodessa se todennäköisesti tasottaa tilanteen, etkä sitten tarvitse mitään lääkettä.
oireisiin kuuluu se, että tekee mieli " hyppiä seinille". Hirveä levottomuus ja ahdistus.
Yritä kestää. Se menee ohi joskus! Hyvin hyvin harva lääkäri on näihin hoitoihin perehtynyt.
Apua ei saa. Katselevat vain kuin matoa koukussa kiemurtelemassa. Hae tietoa ja luota itseesi.
jos löydät hyvän lääkärin, on se suuri onni! Paranemista! Suuri laiva kääntyy hitaasti. Mutta joskus
taas menet tasaisesti eteenpäin! Nimi. Vuoden kokenut.

Älä mene?

Mieheni oli ja sen jälkeen voinut hyvin jo yli 10 vuotta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Moni suomalainen sekasyöjäkin kärsii tietämättään erilaisista ravinnepuutoksista. Yleisimmät ravinnepuutokset ovat kalan Omega-3 rasvahapot (EPA ja DHA), rauta, folaatti, B12-vitamiini, D-vitamiini, jodi, seleeni, magnesium, sinkki ja K2-vitamiini, joka on äärimmäisen tärkeä verisuonten ja luuston hyvinvoinnille. 

Esim. kilpirauhasen vajaatoiminta tulee jos ravinnossa on liian vähän Seleeniä, Jodia, Sinkkiä, Kuparia ja Magnesiumia. Näiden hivenaineiden puute on yleistä suomalaisilla.

Suomalaisten jodin saanti ravinnosta on vähentynyt lähes kolmannekseen siitä, mitä se oli parhaimmillaan 1960-luvulla.

Vierailija

Englannissa (BTA JA ThyroidUK-vertaistuki) tavallisimmiksi puutoksiksi nimetään neljä:

Ferritiini, B12, D-vitamiini ja folaatti. Huom: B12 oltava "viitealueen" ylärajalla, muut yli puoliväiin

T3 on tärkein hormoni

Kirjoituksen aivan alussa annetaan ymmärtää että kilpirauhanen erittäisi vain T4:ää. Tosiasiassa hormoneja on viisi ja tärkein on T3.

Vuodenvaihteessa 2016-2017 on tulossa julkaisuun tutkimus joka kertoo kilpirauhasen itsensä erittämän T3:n määrän paljon suuremmaksi kuin Suomen vihamielinen endoyhdistys väittää. Tutkimus perustuu vertailuihin henkilöillä, joilla hormonitasapaino oli hyvä, mutta kilpirauhanen piti poistaa syövän takia.

T3 on varsinainen aineenvaihduntaan tarvittava hormoni. Sitä syntyy sekä kilpirauhasessa että eri puolilla kehoa muuntuen T4:stä, joka on vain "raaka-aine".

Mainittu endoyhdistys muuten väittää että hormonien vaikutusta solutasolla ei muka voitaisi selvittää. Väärin. Lue tarkemmin tästä tekstistä: http://bit.ly/1RUrPGD 
(  Lue myös: http://bit.ly/1XreLbx )

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat