Ikämiesten kokkikoulussa pidetään hauskaa: "Kyllä me miehet tekisimme ruokaa, jos naiset sallisivat"

Kukin mies keskittyy omaan tonttiinsa. Tulossa on muun muassa madekeittoa, sitruunarosmariinirisottoa ja manteliboston.

Etteivätkö 65-vuotiaat miehet viihtyisi hellan ääressä? Kyllä vaan. He tekevät mielellään myös 12 ruokalajin illallisen. Mutta tasa-arvoa suomalaisissa keittiöissä ei vielä ole, kokkikoulun miehet pohtivat. Lue koko juttu

Ikämiesten kokkikoulussa pidetään hauskaa: "Kyllä me miehet tekisimme ruokaa, jos naiset sallisivat"

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

"Nainen hurmataan kateenkorvalla tai rapeilla maksapihveillä"

No huh huh! Kaikkea muuta, karkoitetaan lopullisesti tuollaisella äklöllä mönjällä!

Aila

Kyllähän miehetkin viihtyvät keittiössä ja tekevät sitäpaitsi hyvää ruokaa kuten miehenikin!

Kiitos mukavasta jutusta!

puolisona keittiöammattilainen

Mieheni on 66 v, eläkeläinen, entiseltä ammatiltaan keittiömestari. Kun lyötiin hynttyyt yhteen montakymmentä vuotta sitten, luulin, että vihdoinkin pääsen eroon ruoanlaitosta kun puoliso on ammattilainen. Katin kontit! Hän ilmoitti ykskantaan, että kun tekee työkseen ruokaa päivittäin niin kotona siihen ei enää riitä energiaa eikä haluja. Ruoanlaitto kotona jäi siis vastuulleni ja hän otti huolekseen muut kotihommat kuten imurointi, lumenluonti, auton huolto jne.

Aluksi olin ihan, että mitä ihmettä, enhän osaa laittaa kuin tavallista kotiruokaa. Gurmee ja muu hieno ruoka, en tiedä niistä mitään.  Alkuaikoina nolostutti. Että tässä olisi nyt tarjolla vaikka ihan tavallista kaalilaatikkoa. Hän söi ja syö edelleenkin kaiken tekemäni hyvällä ruokahalulla ja välillä jopa kehuu keitoksiani.

Mutta kun on tiedossa juhlat meidän luona, päivälliset tai illalliset sukulaisten tai ystävien kesken, niin mieheni astuu puikkoihin ja laatii ruokalistan ja toimii kokkina keittiössä. Minulle lankeaa pilkkojan ja kuorijan rooli enkä ole siitä olleenkaan näreissäni.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat