Henkimaailma on osa Riitta Väisäsen kivuliasta arkea

Riitta Väisänen käy säännöllisesti meedion istunnoissa. Ymmärrystä hänellä riittää myös tallin mystisille tapahtumille.Lue koko juttu

Henkimaailma on osa Riitta Väisäsen kivuliasta arkea

Sivut

Kommentit (51)

Pimeydestä elämään löytänyt

Valaiseva juttu Riitalta... hän ei vain itse tiedä että hän palvelee pimeyden henkiä .. ja ne pitävät hänet sairaana...  Pimeyden henkivallat ovat  ovat koukuttanett hänet  ja monet muut ihmiset. Raamattu kieltää ehdottomasti ottamasta yhteyttä kuolleisiin jne.. tässä vain yksi ohje.  Siunausta Riitalle ja jospa hän joku päivä ymmärtää että minkä henkivaltojen kanssa hän on tekemisissä.. Tuo on puhdasta PIMEYTTÄ.

Vierailija

Olen samaa mieltä! Hän on kääntynyt väärään suuntaan elämässään. Oikea totuus on häneltä kadoksissa, hön ei ole oppinut tuntemaan oikeaa hyvää sisäistä  minäänsä, siitä johtuen hän antaa pahuuden  kuiskia neuvojaan ja ottaa vastaan. Yliluonnollinen rakastaa ihmistä ei halua hänelle pahaa, vaan haluaa, että ihminen tunnistaa itsensä ja oppii kasvamaan suuren hyvän voiman yhteydessä joka rakkaudella ohjaa itsetuntemukseen ja  hyvään ja terveeseen elämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Juuri kun olen ottamassa yhteyden ystävällismielisten henkien kautta Riittaan pelastaakseni häneen ihastuneen mieheni,  kirjoitat tuollaista puppua. Mieheni on luvannut, että saan istua sängyn laidalla, kun he Riitan kanssa tekevät sen, mitä miehen ja naisen kuuluu. Rakastan miestäni ja uskon, että hänellä on kyky parantaa Riitan kivut luonnollisen liikunnam kautta. . Haluaisin itse parhain voimin ja parhaan kykyni mukaan mennä mukaan heidän harjoituksiinsa sopivalla tavalla. Ainahan käsistä on hyötyä noissa lajeissa.

Katariina

Sinulle pupun kirjoittaja.

Rehellisyys oikeamielisyys,  hyvyys ei asu saatanassa jota palvotte.

Niin! Pahan pauloissa elää suuri osa ihmisiä, tekevät pahaa itselleen ja toisilleen.

Kristityt sanovat sitä synniksi ja sillä on seuraukset, ei todellakaan hyvät, vaan pahat. Omasta kokemuksetani tiedän.

On hyvä valvova voima joka halutessamme ohjaa oikeaan, hyvyyteen, rakkauteen jolla ei ole mitään tekemistä seksin kanssa.

Paha  on helvetin Saatana joka on ollut maaiman alusta asti, hyvän ihmisen viekoittelija pahuuteen ja moraalittomuuteen. Itsensä tunteva rakkaudellinen ihminen tunnistaa itsessään viisaan hyvän ja haluaa sen hallita elämäänsä, kunnioittaa itseään muita ihmisiä ja elämää.

Itsensä ylenmääräinen ihailu, sallivuus, itsekeskeisyys, mammonan palvonta on kaikki sieltä paholaisen suunnalta kotosin. Luulisi tuon ikäisen ihmisen luonne ja minuus olevan jaslostuneempi, kuin että on meedion valheita vaille, käsittämätöntä elämän haaskausta.

Hyvää toivova

Migreeni yksistään on niin kivulias sairaus, että sen kynsissä voi olla valmis hakemaan apua mistä tahansa. Kun lisäksi on muita vakavia ja kivuliaita sairauksia, ymmärrän hyvin Riitan vaikeudet. Mikä tahansa oloa parantava hoito on täysin luvallista. Siinä ei ole kyse mistään pimeyden tai valkeuden vallasta vaan ihan normaalista asioista.

On aivan turha yrittää syyllistää tai arvostella varsinkaan sellaisten, joilla kipuja ja sairauksia ei ole ja vaikka olisikin.

Toivotaan, että Riitta saa edelleenkin apua kivuliaisiin sairauksiinsa olipa se sitten koululääketieteellistä tai jotakin muuta.

Vierailija

Suurta huijausta ja huuhaata kaikenlaiset henkiparantajat ja meediot, herkkäuskoisilta huijataan vain rahaa,

Vierailija

Jos ihminen on liikunnallinen, elää terveesti, hoitaaa itseään tietäen mikä sopii, ei harrasta paheita.

Elää taatusti terveemmän elämän kuin hän joka vain ja aina nautiskelee, valvoo, ei liiku, syö väärin. Ihan varmasti elää sairaamman elämän kuin joku toinen. Ja vaikka eläisi millaisen elämän tahansa ei ole mitään syytä kayttää valeheita,uskottelua ja pimeitä voimia hyväkseen, koska sieltä ei saa mitään muuta kuin pahempaa, vaikka se saattaa ensin olla päältä katsoen jotakin muuta.

On ihan turha vanhana katkeroitua ja valittaa, itse on sairautensa ja kipunsa saanut aikaan omilla valinnoillaan, niin kuin me jokainen. Ihmiset eivät vain näe itseään, syyttelevät ja syyllistävät kanssaeläjiään, lääkäreitä, maailmaa, mutta eivät koskaan ymmärrä tehneensä vääriä valintoja.

Hyvää toivova

Vaikka eläisit miten terveellisesti, esim. migreeniä et pysty selättämään, jo niikseen sattuu. Vaikka olisit miten sutjakka, sporttinen ja raitis, voit saada sydämenrytmihäiriöitä tai muita sairauksia. Ei siinä vanhanakaan tarvitse syytellä enempää itseään kuin ympäröiviä tekijöitäkään.  Elämä harvoin riippuu pelkistä valinnoista eli ei koskaan kokonaisuudessaan. Liiallinen tiukkapipoisuus voi sairastuttaa sekin.

Jos jostakin n.s. henkimaailman jutuista löytyy apua, siihen on täällä  turha yhdenkään esittää väitöksiä joistakin "pimeistä voimista". Oikein ärsyttää moinen asennoituminen. Se jos mikä on keskiaikaista. Olisiko syytä hävetä ja pahoitella kirjoittamisiaan?

Riitalle tsemppiä!

Vierailija

Hyvää toivova kirjoitti:
Vaikka eläisit miten terveellisesti, esim. migreeniä et pysty selättämään, jo niikseen sattuu. Vaikka olisit miten sutjakka, sporttinen ja raitis, voit saada sydämenrytmihäiriöitä tai muita sairauksia. Ei siinä vanhanakaan tarvitse syytellä enempää itseään kuin ympäröiviä tekijöitäkään.  Elämä harvoin riippuu pelkistä valinnoista eli ei koskaan kokonaisuudessaan. Liiallinen tiukkapipoisuus voi sairastuttaa sekin.

Jos jostakin n.s. henkimaailman jutuista löytyy apua, siihen on täällä  turha yhdenkään esittää väitöksiä joistakin "pimeistä voimista". Oikein ärsyttää moinen asennoituminen. Se jos mikä on keskiaikaista. Olisiko syytä hävetä ja pahoitella kirjoittamisiaan?

Riitalle tsemppiä!

En häpeä mielipiteitäni, eikä sinulla ole oikeutta sellaista minulta vaatia, et tiedä mitä minä olen elämässäni kokenut.

Anna ärsyttää vaan, se helpottaa. Jokaisella on elämänkatsomuksensa, toisilla oikea toisilla jotain muuta, mutta on hulluutta uskoa joihinkin meedioihin. On viisasta uskoa vaikka Jumalan rakkauden voimaan kuin pimeisiin saatanoihin, jotka keräävät vain rahat asiakkaalta.

Joo, kun minua harmittaa niin vietävästi ihmisten kohtalo joita olen joutunut läheltä seuraamaan, välinpitämättömän  nautiskelevan ja epäterveen ja liikkumattoman elämäntavan tuomia vakaviakin sairauksia. Läheiset joutuvat hoitamaan, minusta on väärin, että ihminen välinpitämättömyydellään saa aikaan keuhkosyövän, diabeteksen, muutama muukin vakava sairaus, on leikelty, sädetetty, vaikka mitä.

Elämä ei ole kenellekään helppoa, mutta se on hieman helpompaa kun voi sanoa, että on käyttänyt järkeään valinnoissaan ja on elänyt terveesti, jos sitten jotain tulee , se tulle ja se on hyväksyttävä eikä valitettava jossakin lehden sivuilla. Ällöttävää.

Vierailija

Dabadabaduu. Uskoonhan koko elämä perustuu. Kenellä kohde on mikäkin. Turha siitä on enempää väitellä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Usoon ja omaan intiutioon.

Tarkoititko: Uskoon ja omaan intuitioon vai onko tuo jotakin intiaanikieltä? :-D

Hyvää yötä ja kauniita unia!

Pimeydestä elämään löytänyt

Henkimaailma on todellista. On kahta henkimaailmaa.
New Age palvoo sitä pimeää henkimaailmaa., joka on kietoutunut valkeuden vaatteeseen.
Kun otamme yhteyttä meedion välityksella ym tavoin henkimaailmaan.. niin on kuin avaisimme ovet sieluumme ja sieltähän tulee kaikenmaailman demonit henkilöön. Ne alkaa pikkuhiljaa viemään kaikkia sinun asioitasi huononpaan suuntaa... lopulta sinä näet jo ne ja ne ei ole mitään pikkuenkeleitä. 
Täytyy olla todella tarkkana mihin ryhtyy.. nykyään on vaikka mitä enkelihoitoa saatavilla... joka syksy on uudet kurssit ja uudet energiat.. mutta niissä on se sama paska suoraanssanottuna... Saatana. 

Jos haluaa tutustua siihen parempaan henkimaailmaan niin ota raamattu käteen ja lue sieltä.
Tällä toisella puolella on vain Isä -Poika - Pyhä Henki..
ja ne ovat vain HYVIÄ .... vain rakkautta.

 Kiitos mielipiteestäsi. Minä melkolailla voin pahoin kun kuulen tai luen, että joku seuraa elämän ja henkimaailman käänteisen eli pimeän puolen johdatuksessa, vanavedessä ohjeidensa mukaan. 

Onneksi julkisuuteen aika-join pulpahtelee näitämustia  totuuksi mitä tuollainen saa ihmisen elämässä aikaan, eli negatiivista pahoinvointia ja koko elämän tuhoutumista. Toivoisin, että tuollaiset henkilöt heräisivät ottamaan oikeasta totuudesta selvää ja hakeutuisi lempeämpään"elämän alkajan" hoitoon ja hoivaan. Joka on Jumalan rakkaus ihmistä kohtaan, josta tulee vain positiivista voimaa.

Mies

Nyt on Riitta valitettavasti harhapoluilla. Tämä henkimaailma on kyllä todellinen, mutta se ei ole se mitä kannattaisi kuunnella. Siinä loppupelistä eksyy juuri näille harhapoluille. Ainut keino ulos on koetella kaikki ja kysyä Jumalalta että onko tämä nyt sitä oikeaa. Jos Riitta luet tämän, niin koettele nuo henget, ne eivät kestä Jumalan valoa. Speden henki ei todennäköisestikään ole Spede itse, vaan häntä matkiva henkivalta. Auttakoon Jeesus sinua!

Hyvää toivova

Jos uskoo vahvasti vaikka puiden halaamisesta tulevaan apuun, siitä voi hyvinkin seurata hyvää. Elimistö saattaa alkaa tuottaa sellaisia hormoneja, jotka jopa parantavat tai ainakin tuottavat parempaa oloa.

Sama koskee uskomista mihin muuhun tahansa. Emme me voi tietää, mikä on mustaa, mikä valkoista vaan kaikki on aivan uskon varassa. Kaikki osa-alueet ovat ihmisen uskon luomia. Ei siis syyllistetä Riittaa tai ketään muutakaan. Saahan Katri-Helenakin apua omien sanojensa mukaan "tuonpuoleisesta". Mitä me olemme kenenkään uskomisia arvostelemaan.

Hyvää toivova

Miten kukaan voi kenenkään omaista mennä tuomitsemaan  saatanan enkeliksi? Se on ala-arvoista käytöstä. Minua ihan puistattaa moinen ajattelutapa ja siksi poistun tästä keskustelusta tulematta enää edes lukemaan. Toivotan kaikille suvaitsevaisuutta. Sitä täällä  kaivataan enemmän kuin mitään.

Vierailija

Usko on ihmisen henkilökohtainen asia. Täysin. Kellään ei ole oikeutta sitä arvostella. Ei kellään. Niin kauan kuin et satuta muita ihmisiä, voit uskoa mihin vain.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Usko on ihmisen henkilökohtainen asia. Täysin. Kellään ei ole oikeutta sitä arvostella. Ei kellään. Niin kauan kuin et satuta muita ihmisiä, voit uskoa mihin vain.

Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Näin on, vaikka kuka mitä väittäisi.

Vierailija

" Kiitos, Herra, että minä olen näin hyvä enkä kuten tuo publikaani tuossa nurkassa."

Tuo lause lienee tuttu kaikille teille fariseuksille, jotka aloitte heti tuomita muita. Lukekaapa laajemmin tuo kohta (Luuk.18:9-14), jos se on teidän Raamatuissanne edes olemassa tai jos saatte edes lukea muita kuin "ylhäältä" saneltuja kohtia. Miten siinä kävikään? Kumpi oli Jeesuksen mielestä hurskaampi?

Jos uskotte Jumalaan, uskotte myös Saatanaan eli henkimaailmaan. Kummalla puolella haluaa olla, on eri juttu. Henkimaailmasta on joillakin paljon laajempi käsitys ja kokemus, mitä luterilainen oppimme sallii. Jos itse ei näe enempää kuin avaimen reiästä, ei kannata tuomita niitä, jotka ovat oven kokonaan avanneet ja näkevät enemmän.

Tuomitessanne muita erilaisesta ajattelusta voisitte miettiä, oletteko itse oikeasti  Jumalan vai Saatanan puolella. Valon vai pimeyden? Fariasealainen ahdasmielisyytenne paistaa niin selvästi läpi.

Muistattehan, että Paavalikin oli ensin kiivas fariseus Saulus Tarsolainen? Tarkoitatte kyllä hyvää, vaikka tuomitsettekin muut.

Henkimaailmassa on sekä hyvä että paha puoli. Enkelit mainitaan Raamatussakin monessa yhteydessä. Miksi ne ovat joillekin liikaa?

"Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hänt' ihana enkeli kotihin vie.."

Vierailija

Suojautua? Miltä minun pitäisi suojautua? Vääräoppinen? Kuka sinä olet sanomaan että joku on vääräoppinen? Jos sinä haluat uskoa jumalaan ja vaikka kivenmurikkaan niin se on sinun asiasi enkä minä sano että olet väärässä vaikka en itse samaan uskoisikaan. Minulla ei ole siihen oikeutta. Eikä tarvetta. Mutta jos sinä väität täällä toisia vääräoppisiksi niin eikö se ole väärin?. Luulin että uskovaiset ovat ystävällisiä ja ymmärtäväisiä ihmisiä.
Olen kyllä huomannut että tiettyjen ihmisten kanssa keskustelu uskonasioista on mahdotonta koska he eivät tajua sitä että se usko nyt vaan on ihmisen oma asia eikä siitä nyt yksinkertaisesti voi kiistellä koska se ei johda mihinkään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat