Nämä ovat Li Anderssonin lempipaikat Turussa

Kansaedustaja Li Anderssonin arki on kiireistä. Parhaiten hän rentoutuu kotikaupungissaan Turussa. Siellä onkin monia mukavia paikkoja myös satunnaiselle turistille. Nämä ovat Lin suosikkipaikat Turussa.Lue koko juttu

Nämä ovat Li Anderssonin lempipaikat Turussa

Kommentit (5)

oikeudenmukaisuutta

Kiitos Li ja Siv. Upeita ihmisiä! En muista koska viimeksi olisin lukenut äidin mielipiteen tyttärestään, jossa kiittää tätä vähempiosaisten aseman puolustamisesta. Hienoa, että Li jaksaa puuttua epäkohtiin, vaikka selvästi saa eduskunnan kyselytunnilla nuivaa ja ylimielistä kohtelua osakseen. Jaksa Li, jaksa. Asiaosaamisesi on huikeaa ja uskallat ottaa kantaa. Syvin kunnioitukseni!

Vierailija

Toivon että sinut 

huusianna pidätetään ivallisesta kansan kiihotuksesta. Pääset vastaamaan sanoistasi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

 13:01  Vihapuheesi on puolimetrisiä uhkailuja ja pakotusta ajattelemaan niin kuin  haluat! Se jos mikä on alistavaa ja idioottimaista käytöstä muita ihmisiä kohtaan joita vielä kaiken lisäksi selvästi väheksyt, annat ymmärtää, että muut ihmiset eivät osaa lukea oikein, osaa ajatella tai tehdä päätelmiä, päätöksistä puhumattakaan. Olet todella ärsyttävä ja teet täällä kirjoitteluillasi vai negatiivista suhtautumista asiaan joka on ytimeltään oikea.

Vierailija

Minusta on väärin kun mielipiteitä on siirretty tänne, vaikka ne on kirjoitettu huusiannanimimerkin jälkeen.  Ei  ole tarkoitettu Li Andesonille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat