Neulo upeat Mikkelin lapaset

Mikkelin omissa perinnelapasissa on kaunis tähtikuvio. Neulo itselle tai lahjaksi mikkeliläiselle ystävälle!Lue koko juttu

Neulo upeat Mikkelin lapaset

Kommentit (1)

Mummini oli Säkkijärveläinen

Mie kirjotan nyt kommentin tähä. Miun mummi - äidinäitini - neuloi näitä kuvioita muun sukkiini ja lapasiini 1950- 1970- luvul. Mie kysyin, jotta mistä nämä kukkaset on. Jää sano miul, jot omast pääst.
Nyt käypä kaikki mummoil kehnot, jos ei sais Vanjoki, monta saattaa vuott suvuis ja kyliä opittu mallei ennää neuloo.
Ymärrähä mie sen, että.julkastu malli on et, ku ulkoaopittu, jää Kylli se on sillä viisoi, koti nämä mallit on kansallisaarteit. Ainakin meil.
Oja näit yhdistelty ja värilöi laiteltu.
Miull on vanha jotka, missä on entisii pitäjöie lapasmallei. Se on painettu suunnittele 1960- luvun tienoin, miul ei oo sitä nyt judtii täss, en voi tarkistaa. Öistä niitäkö voinut käyttää .
Sehä miull tulla mielee korot eikä tuo musta väljiä oo mitenkää Mikkeliläidte väri. Savon värinää on kelta- musta ja tää on sentää olet hallinto kaupunki Marskin sauvonee. Höpö höpö, tuollaset värit. Siin vanhaa lapaskirjas ok Valkealan lapsine mustavalko ja siin ol zristikuvioit. Paremmin sopi sinne körttipitäjää, siell se opisto ja mustat lammet ja järvet ja paljo viljelysmaata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat