Ota kuva matkalaukkusi osoitekortista ja lähetä meille!

Roikkuuko matkalaukussasi hauska tai kaunis osoitelapun pidike? Lähetä siitä kuva meille, voit voittaa kirjan. Osallistu 15.4. mennessä. Lue koko juttu

Ota kuva matkalaukkusi osoitekortista ja lähetä meille!

Kommentit (8)

Vierailija

Mökin muori kirjoitti:
Missä ja milloin kuvat on näkyvissä lukijoille?

Juu..että voisi muutamia paikkakunnan perusteella vaikkapa tunnistaa.Ynnä oikein tarkasti saisi selville että siinä ja siinä asuu sen ja senniminen henkilö. Voisi laittaa puh.numeronkin.

juuli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mitä ihmettä! Vieläkö joku laittaa matkalaukkuunsa osoitekortin? Kadonneet matkalaukut jäljitetään pelkästään sen tarran perusteella joka laitetaan matkalaukun kahvaan kun se jätetään matkalaukun luovutukseen. Samalla annetaan matkustajlle kuitti/tarra matkalaukun luovuttamisesta lentoyhtiölle, joka pitää esittää määränpäässä virkailijalle, jos matkalaukku hukkuu lennon aikana. Osoitekortilla ei ole minkäänlaista roolia tässä hommassa nykyaikana!

Laukun sisään tavaroiden päälle laitan yhteystietoni, iso lappu. Syystä, että tulli on joskus avannut matkalaukkuni sen luovuttamisen jälkeen ja tullin on siten mahdollisuus saada minuun yhteys nopeasti.

Vierailija ihmettelee vieläkö joku käyttää matkalaukussaan osoitekorttia. Kyllä vaan, aika paljon noita kortillisia laukkuja näkyy matkalaukkuhihnalla. Minulla on aivan tavallinen standardi laukku joita hihnalla pyörii pilvin pimein. Erikoisesta nimilapusta erotan helposti omani.

Samoin kiertomatkoilla lappu on kätevä, sen avulla laukku löytää helposti tiensä huoneen oven taakse sekä oikean linja-auton uumeniin.

[quote=Vierailija]Kuvat vanhoista matkalaukuista kiinnostaisivat enemmän.[/quote

Tässä kuva 1800-1900 luvun vaihteen matkalaukusta. Kyseessä on Emil Wikströmin elämää ja Eurooppaa nähnyt matkalaukku. Siinä ihan tavallinen nahkainen osoitekortti

Tässä taas englantilaisen arkeologin Howard Carterin matkapakaasit. Carterhan oli se joka löysi Farao Tutankhamonin haudan. Arkeologin laukuissa ei näy osoitekortteja vaan tuskin hän lentokoneella matkustikaan.

Vierailija

"Sitä saa, mitä tilaa!" Kiitos Mökin muori.

Viime viikolla pyörittelin käsissäni vanhaa matkalaukkua; laitanko sen roskalavaan vai jätänkö sen edelleen orrelle onneaan odottamaan. Laukun ikää en osannut arvioida, luulen vain, että se on tehnyt kaksi Amerikan matkaa 1900- luvun alkupuolella.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat