Sivut

Kommentit (25)

Lainaus:

Älkää siskot ihmeessä syökö hormoonikorvaus lääkkeitä. Itse söin n. 15 vuotta ja sain siitä hyvästä rintasyövän josta en ole selvinnyt 1,5 vuodenkaan aikana. Parasta aikaa odottelen jatkotutkimuksia missä ne metastaatit piilevät kun oireita on mutta mitkään tutkimukset tähän asti eivät ole niitä paljastaneet. Oireina vatsakipuja. leikatun rinnan kipua, kipua kainaloissa ja jatkuvaa hikoilua, kovaa väsymystä jne, Voi tätä elämää

Onko se todistettu, että syöpäsi syy on ollut hormoonikorvaushoito?

Minulla on ollut hormoonihoitoja 40- vuotiaasta asti. Alle nelikymppisenä jo hormoonikierukka laitettiin runsaiden kuukautisten takia. Minulla kuukautiset loppuivat siihen kokonaan, tästä kierukasta seurasi kasvain kohtuun kananmunan kokoinen hyvälaatuinen. Koko kohtu poistettiin, munasarjat jäi, 43-vuotiaana. Sen jälkeen olen kättänyt hormonikorvaushoitoa geelimäisenä ja sisäisenä emättimeen pari kertaa viikossa.
Välillä vähentänyt ja taas lisännyt.Viimeisen viiden vuoden ajan puolta pienempää annosta. En ollut varma johtuiko hikoiluni hormooneista vai poskiontelotulehduksesta joka minulla on kroonisena.
Nykyään en käytä kun sisäistä hoitoa pari kertaa viikossa. Kuukauden ollut ilman vähäistäkään muuta. En osaa sanoa eroa, joten en palaa enää käyttäjäksi jos ei aivan kauheaksi mene hikoilu. Olen nyt 61 vuotta kohta. Sukupuoliseen halukkuuteen hormooneilla oli selkeä vaikutus positiivisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaihdevuodet alkoivat 46-vuotiaana ja olen käyttänyt hormoonilääkkeits. Rintasyöpä iski nyt, vaikka en kuulu mihinkään riskiryhmään eikä suvussa ole rintasyöpää. Pidän syynä vain hormoonihoitoa, joka jatkui n 7 vuotta.

Äkäinen Akka

No ole sinä vaan tyytyväinen itseesi, kun et "sortunut". Voi meitä poloisia surkimuksia, jotka sorruimme.

Vierailija

Äkäinen Akka kirjoitti:
No ole sinä vaan tyytyväinen itseesi, kun et "sortunut". Voi meitä poloisia surkimuksia, jotka sorruimme.

Kenelle tämä on tarkoitettu ??

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat