Ruokaa, musiikkia ja taidetta: Helsingin kiinnostavimmat kesätapahtumat 2018

Ruokaa, musiikkia ja taidetta: Helsingin kiinnostavimmat kesätapahtumat 2018

Helsinki-päivän humua 2016. Kuva: <span class="photographer">Lauri Rotko / Visit Helsinki</span>

Pääkaupungin kesä on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, joissa viihtyvät niin ulkopaikkakuntalaiset kuin paikallisetkin. Valitsetko pienpanimotapahtuman, kamarimusiikkifestarit vai silakkamarkkinat?Lue koko juttu

Kommentit (2)

hesalainen

Jutussa on jätetty liian pienelle huomiolle Helsingin kaunis saaristo. Ainoa, ohimennen mainittu saari, on Vallisaari.  Kyseinen viime vuonna avattu entinen sotilassaari on todella tutustuminen arvoinen. Mutta mihin on unohtui ehdoton "must" paikka Suomenlinna?  Muita saaria, joille on hyvät kulkuyhteydet ovat :

Pihlajasaari. jossa voi viettää päivän uiden, aurinkoa ottaen  tai mennä piknikille. Saarelta löytyy ravintola ja rantakioskissa myydään suussasulavia munkkeja!

Mustasaari ja hevossaari, jonne pääsee siltaa pitkin mustasaaresta.Hevossaaressa lapset pääsevät näkemään vapaasti kulkevia lampaita!

Vartiosaari, jossa on kaunis noin 2 km pitkä luontopolku, valittiin mennä vuosina Suomen parhaimmaksi luontopoluksi. Kauniit maisemat ja mm kalliokirkko.

Tässä muutama. Muitakin löytyy. Kauppatorin rannasta voi lähteä saaristoristeilyille tai m.s Runebergilla Porvooseen ja samalla ihastella saaristoa.

Tervetuloa Helsinkiin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat