Nämä neljä asiaa stressaavat eniten eläkeläistä

Oloneuvoksen elämä on lokoisaa. Vai onko? Työkiireitten jäätyä taakse kuvaan saattavat astua uudet huolet. Eläkevalmentaja neuvoo, kuinka niistä selviää.Lue koko juttu

Nämä neljä asiaa stressaavat eniten eläkeläistä

Kommentit (6)

Urheilumuotia, tarkoitettu vaikka juoksuun, salitreeniin jne vaatteiden alle, alushousut ne ovat. Rumat sellaiset mutta varmaan hyvät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tytti Tättäläinen

Minusta tuollaiset peffan paljastavat stringikalsarit ovat rumat niin miehellä kuin naisellakin, ja jopa rannalla. Itsensäpaljastajana minä pidän aikamiestä, joka peffa (puoli)paljaana ihmisten joukossa kulkee. Se onm jännempää, kun jotain jätetään arvailun varaankin.  - Ai miten kauniita T-vartaloita näkeekään uimahalleissa, tätikin katsoa saa vaikkei koskea.  Ehkä kesään mennessä minäkin olen aika sutjakka ikäisekseni, kun oikein ahkerasti senioriranneketta käytän.

Vierailija

Terveenä pysyminen stressaa varmasti useaa ihmistä ihan joka ikäluokasta. Stressi sinäänsä aiheuttaa jo oireita ja stressin fyysiset oireet pitävätkin sisällä juuri päänsärkyä sekä väsymystä. Omalla kohdalla tulee ajoittain jaksoja kun stressaa enemmän. Näistä yleensä olen selvinnyt parhaiten liikunnalla ja ystävien avulla.

eläkellä kuin elävältä haudattuna

Eläkeellä yksinasuvana ,olen napannut itselleni auttajan roolin. Alussa se tuntui mukavalta ,kun homma teki mutkankautta sukua henkilölle, lähes 4 vuotta .Tyylin vie mennessäs tuo tullessasi, tee aina jouten ollessasi ja itse maksa apusi viellä. Olemassa olon apuni salatiin, kenties toiset nosti hoito-rahat? Kun väärin viikaa silitetyt lakanat ja väärään hyllynkin laitaa moittiana vanhuksen lähiomainen.Yhtään kiitosta ei tullut henkilön lähiomaiselta, eli minun lähisukulaiselta, jonka hommia tein aloin väsyä.Uupua totaalisesti ja ilmaisee olemassa oloni.Hänpä keräsi selkäni takana nimiä, työstä jonka olin tehnyt itselleen.Miksi ?Eli kyllä ihminen on susi toiselle ihmiselle jos antaa tilaisuuden ja varsinkin jos sukua.Viilaa niin pahasti itsetuntoa,ettei yhtään nauti eläkeellä olosta . Yksinäisyys pahin peikko ja se tuo tullessa sen että sitten käytetään häikäilemättömästi hyväksi. Kun viisaiden neuvo sano napaksti ei, sen hinta jäät yksin.Ainakin minun suvussa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat