Vaivaisakka

Kun töihin ei pysty, eikä eläkettä makseta. S illoin joutuu miettimään: mistä eurot? Eläkeyhtiö ajattelee vain omaa etuaan. Eihän se heidän tulosta takaa, jos vaivaiset kotona makaa. Vaihtoehdot ovat vähissä. Ilmoittautua TE-toimistoon työnhakijaksi. Toimeentulotuki mahdollinen ehkä vasta silloin kun pankkitili vetelee viimeisiään. Meillä on työkyvyttömyyseläkelaki, joka turvaa osaltaaneläkeyhtiön edun.

Kommentit (5)

Vierailija

Olkaamme kuitenkin huoletta

huijarin "vippitarjous" tai joku muu

huijaus

ilmestyy taas tänne jonnekin tänäänkin

Ehkäpä piankin 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaivaisakka

Mennäänpäs nyt aivan "alkulähteille".  Lokakuussa 2013 todettu polymyosiitti (harvinainen lihassairaus, johon sairastuu n. 50 suomalaista vuosittain.) Se todettiin reumapolilla. Reumapolilla todettiin syyskuussa  2014 nivelreuma.

Joten reumoja riittää!  Aiemmin työterveyshuollossa todettu Golf-kyynärpää, kulumia ja nikaman muutoksia selässä ja niskassa.  Että sellaisia diagnooseja, jos nuo jotain kovasti kiinnostaa.

Vierailija

Tottahan sinulle ensin toteutetaan hoito ja kuntoutus. Huomioon ottaen millaista työtä teet.

Vierailija

Siitä voi nykyisten hoitojen ansioista parantua, eli voi olla pitkä kuntoutus ja kait kortisooni on se päälääke jolla hoidetaan ja kuntoutus. Ja siihen tulee myös itse osallistua, ei passivoitua.

Ei kannata jäädä voivottelemaan, vaan toimia niin, että pääsee hyvin kuntoutuksiin ja oppii itseään hoitamaan. Tietysti jos on jo kohta eläkeikäinen voi se muuttaa näkökulmaa asiaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat