Näin näytät varmasti nuorekkaalta – lukijoiden 70 vinkkiä

Näin näytät varmasti nuorekkaalta – lukijoiden 70 vinkkiä

ET-lehden lukijat innostuivat kertomaan, mitkä ovat heidän salaisuutensa nuorekkaaseen ilmeeseen.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Itsestään hyvää huolta pitävä  ihminen vanhanakin kieltämättä näyttää nuorekkaalta, pienistä rypyistä huolimatta, nehän kuuluvat ikään. Tuskin kenelläkään on tavoitteena nuorekkuus vaan elämäntavoista tuleva hyvä olo ja terveys.Terveellinen ja kohtuullinen syöminen pitää liikakilotkin poissa, jaksaa harrastaa liikuntaa joka on tosi tärkeä lihaskunnon kannalta meille ikäihmisille. Sairauksilta tuskin kukaan silti välttynee olipa elintavat mitä tahansa.

Vierailija kirjoitti:
Kyllä terveys on tuhat kertaa tärkeämpää oikeasti vanhetessa kuin jokin nuoremmalta näyttäminen. Uskokaa pois, kun tulette tarpeeksi vanhaksi. Kokemusta on.

.

Ihan noin olen sen kokenut, varsinkin kun elää yksin, tekee niin kuin tuntuu oikealta ja hyvältä.

Saa  olla  vähän vanha ja kohta vähän vanhempi ;) Kuitenkin muistan poikani sana:"Äiti, älä vielä anna periksi". Lupasin olla vielä luovuttamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kun ihminen on terve ja tyytyväinen oloonsa ja eloonsa, se on parasta. Ihan sama miltä kukin ulkoisesti näyttää !!!!!

Typerintä ikinä, on ensin kuvailla jonkun ulkonäköä, ennenkuin tietää minkälainen ihminen on luonteeltaan ja  ajatuksiltaan.

Minä ainakin ohitan salamana kaikki selfiet, mitä medioissa näkyy. Ei vois vähempää kiinnostaa kenenkään valokuvat !!!! Olipa siinä kuvattuna takapuoli tai etupuoli.

Aina pitäisi olla nuori, treenattu, kaunis ja hoikka. Ripsien pidennykset, tekokynnet, hiusten pidennykset, super vitivalkoiset hampaat ( mieluiten yössäkin valaisevat),  implantit sinne missä ei treenit riitä, ole kaunis, aina kaunis, nuori ja nuorempi.

Muullahan ei ole väliä.

Onkohan parasta ikinä , jos lukis muistokirjoituksessa " hän oli niin kaunis ja treenattu, aivan ihana ihminen siis ".

buumi

Nooo eiköhän se teknologiakin ole kehittynyt niin että kaikki rupsahdus korjataan.Lacer ottaa jo nyt pois tatskat jne.Nuoruus ja hulluus 😂Mun nuoruus oli hippiaikaa..eli kannabis..viiltely..rastat..pumminmerkit..jengitappelut..jenkkuautot jne 😂

Vierailija

Oli se toisenlaistakin nuoruutta, siivoa, hyvää käytöstä, kohteliaisuutta, hymyilyä ja kuuliaisuutta vanhemmille. Oli hyvät harrastukset, taiteet, vaatteiden ompelu itselle, minihameet ja permanentit. 

 Ikä tekee tehtävänsä, vaikka aina on terveys ja itsensä huolehtiminen ollut tärkeitä asioita. Niin on oppinut hyväksymään itsensä ja kanssakulkijat sellaisina kuin ovat.

Iho on pysynyt hyvänä, hiukset ovat harmantuneet, eläkkeen koko säätelee vaatetuksen, koko asun, kaikki! Toisin sanoen on niukkaa, mutta siihenkin eläkeläisen täytyy tottua. Kun jäin eläkkeelle kuusikymppisenä en osannut ajatella, että eläisin vielä neljäntoista vuoden eläkkeellä olon jälkeen.

Eli kehotan kaikkia tekemään työtä ainkin 65-vuoteen asti, eläke lasketaan silloin edullisemmaksi eli  suuremmaksi, kuin kuusikymppisenä. Tietysti tuo edellyttää myös terveyttä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat