Lasten suusta: "Yritit tehdä mummin ruokaa – eipä onnistunut"

Lasten suusta kuulee totuuden ja kaikkea muuta kivaa. Mitä sinä olet kuullut? Osallistu ja jaa lisää lasten suusta -lausahduksia!Lue koko juttu

Lasten suusta: "Yritit tehdä mummin ruokaa – eipä onnistunut"

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija eilen klo.21.17, kyllä se on niin että lastensuusta sen totuuden kuulee.

Ei tullut mieleenkää loukkaantua kun lapsenlapsi kysyi.......käykö mummu kipeesti kun puristan tästä läskistä? Kyse oli "jenkkakahvasta". Tai.......tuleeko nätimmäksi kun laittaa huulipunaa ja tykkääkö vaari silloin.

Hyvää juhannusta kaikille mummuille ja vaareille ympäri suomen.

Eipä ollut loukkaantumisesta kysymys. Vaan hyvien tapojen opettamisesta lapselle. Mitä sopii päästää suustaan ja mitä ei. Ja mitkä asiat on sopivaa pitää siellä kahdenkeskisenä, että ei tule moukan mainetta jo lapsena.

Tätiliini

Minttu oli neljävuotias, ja jouluksi oli saatu pukki naapurin rouvan veljestä. Pukin vierailun jälkeen Minttu totesi: "Minusta tuntuu, että joulupukin sisällä oli ihminen."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Naapurin täti

Naapurin lapsenlapsi, arviolta kolme tai neljävuotias,  katseli kesällä kun kastelin helteen takia lurpattavia kukkia pihamaalla. Hän sanoi, että ovatpa kukkaset ihan väsyneitä.

K-mummu

2-vuotias Olivia istui kylpyammeessa. Hän nosti jalkansa ammeen reunalle ja osoitti isovarvastaan. "Kato mummu, Olivialla on pipi tuossa ikkunana vieressä".

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat