Nämä 50- ja 60-luvun tavarat viedään nyt käsistä

Emilia-kannu.

Osto- ja myyntiliikkeen tämän hetken hittituotteissa näkyy 50- ja 60-lukujen palvonta sekä nuorten aikuisten kaipuu mummolaan. Lojuuko sinun nurkissasi näitä aarteita?Lue koko juttu

Nämä 50- ja 60-luvun tavarat viedään nyt käsistä

Kommentit (2)

ET-Lehdessä nro 2 kerrottin lasiarteista. Voiko pitää paikkansa, että Wirkkalan numeroitu kanttarelli on todellakin 70 000 euron arvoinen vai onko siinä vahingossa liikaa nollia?

Kysyy Marja Avela

Vierailija

Osto-ja myyntiliikkeet tekevät bisnestä. Liikkeiden omistajat kiertelevät kirpputoreilla ja ostavat alihintaan tietämättömiltä myyjiltä arvokkaita tavaroita ja myyvät sitten liikkeissään niitä hirmuhintaan. Lehdissä ja netissä on näitä ilmoituksia, että tulemme tyhjentämään perikunnan jäämistön huippuhintaan. Katin kontit. Kyse ei ole mistään hyväntekeväisyydestä.

Olen myynyt monta vuotta isäni jäämistöä kirppareilla ja netissä. On ihan sattuman kauppaa jos sattuu keräilijä kohdalle, joka suostuu maksamaan tavaran todellisen ja oikean arvon mukaan. Onneksi olen eläkkeellä ja minulla on aikaa puuhastella myyntihomman kanssa. Välistävetäjille en myy mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat