Ovatko nämä 60-luvun parhaat levyt?

Listasimme kymmenen parasta 1960-luvun levyä. Beatles vai Rollarit? Satumaa vai Puhelinlangat? Mikä on sinun suosikkilevysi 60-luvulta?Lue koko juttu

Ovatko nämä 60-luvun parhaat levyt?

Sivut

Kommentit (43)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mummeli 76v kirjoitti:
Kyllä Beatles oli kovin sana ja sit suomalaisista Satumaa Reijo Taipale.

Reijo Taipale ja Beatles on musiikillisesti  ääripäitä. Ex- Beatles klubilaisena ei me koskaan kuunneltu tangoja Eikkaa tai Reiskaa.  Beatles oli kova sana mut tangolaulajat softimpaa sorttia.

All my loving, Twist and shout, Yesterday, Help jne . Ikivihreitä.

Kuuntelin  kyllä aikoinaan sujuvasti Beatlesia että vaikka näitä tangolaulajia,ei mitään ongelmaa.Taipale oli vähän jäykän oloinen  laulaja  lavoilla aina tumma puku päällä,mutta Rahkosella oli lavakarismaa ja kummankin lauluja kuuntelin,mutta Rahkonen oli ehdottamasti suosikkini. Carola oli myös hyvä häntä en koskaan livenä nähnyt,Danny ja Tapani Kansa oli myös kuuskytlukulaisia joista pidin .Ja Kari Kuuva oli varmaan ensimmäisiä näistä laulajista johon ihastuin, olin silloin tosi nuori.Hector lauloi palkkasoturia ja Fredi kolmatta linjaa takaisin muistaakseni.Kuuskytluku oli iskelmätähtien syntyvuosikymmen ja monia tähtiä syttyi.Anita Hirvonen ja Irwin myös joita kuuntelin. Iltatuulen viesti ja ne laulajat taisi olla listojen kärjessä pitkään ,en tykännyt. Eli jotain sentään löysin josta en pitänyt kun muistini sopukoita kaivelin.  Varmaan unohdin paljon mutta nämä nyt äkkiseltään tuli mieleen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat