Alasti rannalle? Täällä se onnistuu

Suomessa on neljä yleistä naturistirantaa. Alasti voi olla muuallakin, kunhan se ei häiritse toisia. Lue koko juttu

Alasti rannalle? Täällä se onnistuu

Kommentit (6)

Vierailija

Helsingin Seurasaaren nakuranta on ookoo koska siellä on eri puoli miehille ja naisille mutta Pihlajasaari meni ihan pilalle sen jälkeen kun toisesta saaresta tehtiin nudistisaari. Siellä oleminen ei enää tuntunut mukavalta kun mieshiippareita ja - tiirailijoita alkoi tunkea puskista ja joka puolelta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Joo ois hieno jos Oulustakin sellainen löytyisi.Eikö joku rannanomista voisi sellaisen laittaa? Uskoisin et käyttäjiä olisi.Eihän sen tarvitsisi mitenkään hirveen iso olla.

Normaalitunne

Minä olen naturisti ollut monta kymmentä vuotta Ruotsissa. Ja sen on niin luonollisin asia ja normaalia olla ranalla alasti. Hyvä puoli on ettei tarvi pitää märkiä uikkareita päällä. Ja olo nakuna on vapauden tunto. Jokainen voi kokeilla sitä ja monet tykkäävät siitä ja alussa voi tuntua oudolta mutta siihen tottuu.

Vierailija

Minä vältän julkisia paikkoja. Nakuilen joskus kotona tai näin helteellä alasti uimassa lähijärvissä.
Etsin aina suojaisan paikan, josta voi pulahtaa veteen.

Simo

Ei kai sitä enää tänä nykyisenä kännykkäkameroiden aikana uskalla yleisellä paikalla nakuilla. Joskus 2000-luvun alkuvuosina, kun kävimme tyttöystävän kanssa Pihlajasaaren rannalla, oli nuori, hyvävartaloinen nainen siellä sen verran ihmeellinen ilmestys, että innokkaimmat setämiehet siirtyivät ottamaan aurinkoa niin lähelle, että varmasti ei jäänyt mitään näkemättä. Jäi ainoaksi kerraksi kyseisellä rannalla meidän osaltamme.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat