Margit kirjaa kaikki menonsa: ”Säästän tuhansia euroja vuodessa arjen valinnoilla”

”Kun suunnittelen menoni, en tingi oikeastaan mistään. Voin harrastaa kaikenlaista, tehdä omia käsitöitäni, rakentaa mökkiä, kuopia puutarhaa ja kutsua ystäviä kylään”, Margit Mannila kertoo.

Karkkipäivä pois, maitomerkki ja vessapaperi vaihtoon – säästät tonnin vuodessa. Vaasalainen Margit Mannila oppi avioeron myötä rakastamaan tarjouksia ja talouskuria.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Naapurin kirjanpitäjä"

Aivan järkevää laskea menot ja tulot niin tietää missä mennään eikä tule elettyä yli varojen niin kuin "uusavuttomat pintaliitäjät ja pikavippikansa jotka pelkäävät arkea ku se tulee kuiteskin...onneksi Suomessa on sosku niin ei aivan mammanpoikien/ tyttöjen tarvii kuolla nälkään kun kotona ei ole opetettu talouden aakkosia...ei koske sairaita ihmisiä mutta täytynee todeta niillä riittänee monesti jo omasta takaa aakkosten opettelu kantiksen kautta ja sinä toisista huolehtiva kaveri...vie ittes Lintsin peilisaliin kato lärvijäs siellä niin näet totuuden ja sieltä seuraavaksi voit viedä koko sukusi ja naapurisi syömään Michelin tähtiin ku olet niin ihanan lihava lompakoltasi .Kiss my a..

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat