Miten reagoit, kun puhelinmyyjä soittaa? Puhelinmyyjä paljastaa viisi eri asiakastyyppiä

Miten reagoit, kun puhelinmyyjä soittaa? Puhelinmyyjä paljastaa viisi eri asiakastyyppiä

Aikakauslehtiä kymmenen vuotta kaupannut Heimo Liljenbäck soittaa 200 puhelua päivässä, ja tunnistaa asiakkaiden kirjossa viisi selkeää perustyyppiä. Miten sinä reagoit puhelinmyyjän soittoon?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailijalle klo 14:07

olen tehnyt suoramarkkinointikiellon Väestörekistelin kautta ja se on ilmainen, toimii ainakin omalla kohdallani.

Sorry, mutta tekemäsi suoramarkkinointikiellon  uskon

vain lisänneen suoramarkkinointia.

Nimittäin Väestörekisterikeskus myy pientä korvausta

vastaan tietosi kolmansille osapuolille, jota kaikki

"hämäräheikit" ja muut hyödyntävät!

Väestörekisterikeskukselle tietojesi myynti on miljoonabisnes!

https://www.aamulehti.fi/uutiset/se-tuo-tyopaikkoja-ja-verotuloja-vaesto...

Vierailija

Omalla kohdallani ei suoramarkkinointikielto ole lisännyt mainontaa, koska soittojahan ei tule. Olen tietoinen siitä että  Väestörekisterikeskus myy osoitetietoja, mutta eipä ole mitään "hämäräheikkejä "näkynyt. Meistä kaikista on paljon erilaista tietoa digimaailmassa, mutta silti ei  kannata menettää yöuniaan. Liian sinisilmäinenkään ei tietenkään saa olla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Huomenta!

Ohikulkija kävi etsimässä, missä tuon suoramarkkinointikiellon voi tehdä.

www.vrk.fi (väestörekisterikeskus), Väestötietoa-valinta ja sieltäTietojen luovutuksen kieltäminen. Siellä on ohjeet.

Siellä oli maininta, että puhelinmarkkinoinnin rajoitusta ei voi tehdä väestörekisterijärjestelmään, koska sinne ei tallenneta puhelinnumeroita.

Varmaan tuo suoramarkkinointikieltokin auttaa, koska 10.11. kello 19.30:lle ei ole tullut  soittoja.

P.s. En osaa laittaa linkkiä, mutta tiedot muuten.

Vierailija

Jaaha, että tekosyitä ja valheita jos kertoo , että on kaihi silmässä, kirjasto vieressä, on talvet Kanarialla tai sairaus vie ajan.  Ja harakka ja varis vie ihan oikeasti kaikenlaisia esineitä Myös silmälaseja. 

Tämän luettuani olen tyytyväinen etten ole vastannut kohteliaasti miksi en tilaa myytyä tuotetta vaan olen katkaissut puhelun alkuunsa kun olen kuullut että soitto on asiaton. Mitä sitä jakelemaan turhia tietoja syistänsä tuntemattomille k*hjoille. 

Vierailija

[quote=Vierailija]Jaaha, että tekosyitä ja valheita jos kertoo , että on kaihi silmässä, kirjasto vieressä, on talvet Kanarialla tai sairaus vie ajan.  Ja harakka ja varis vie ihan oikeasti kaikenlaisia esineitä Myös silmälaseja. 

Tämän luettuani olen tyytyväinen etten ole vastannut kohteliaasti miksi en tilaa myytyä tuotetta vaan olen katkaissut puhelun alkuunsa kun olen kuullut että soitto on asiaton. Mitä sitä jakelemaan turhia tietoja syistänsä tuntemattomille k*hjoille. [/qu ote]

Nykyään pääsen vähällä, ei tule soittoja koska olen laittanut eston päälle. Kun sen aika tuli täyteen en hoksannut ja alkoi lehtimyyjät pommittaa. Laitoin sen taas päälle ja olen maksanut lehteni, enää en mene halpaan tarjoukseen.

Jos joku vielä yrittää, sen huomaa puhelimen muistiosta, tai jos erehdyn vastaamaan, laitan puhelun loputtua eston. Tosin taitavat juonitella ja vaihtaa numeroa.Eräskin myyjä yritti kahden kuukauden ajan joka viikko useamman kerran, muistilista vain piteni.

Vierailija

Minua ottaa päään nämä puhelinmyyjät vaikka olen laittanut markkinointikiellon niin silti soittavat. Eilenkin tuli soitto ja yritti myydä Eeva lehden  jatkuvaa tilausta vaikka en ole koskaan tilannut kyseistä lehtiä enkä muitakaan A-lehtiä. Mistä ihmeestä ovat saaneet puhelinnumeroni, joka on salainen. Lehdenmyyjälle on ihan turha sanoa, ettei halua näitä myyntisoittoja koska muutaman viikon päästä soittaa kuitenkin joku muu kaupustelija.Jonkun tietyn puhelinnumeron esto ei auta koska myyjillä on monia eri numeroita käytössä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat