Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Ei näytä toimivan edes kannettavassa Windows- tietokoneessa,toimii vain korttitestaus-sivulla mutta kirjautuminen julkishalliintoon ei onnistu.Tietoturva saattaa olla liian vaikea langattomiin verkkoihin.

Ymmärrystävailla

Hei???
Sanoitko oikeasti että R-kioskista????
Ethän tarkoita oikeasti sitä kioskia joka myy kaikenlaista sälää??
Onko tuo kioski oikein viranomaisten valvova ja pankkisalaisuuden alainen putiikki.
En ole moista koskaan kuullut.
Jos tosiaan noin on niin kai sieltä voi lainaakin anoa ja tallettaa rahaa .
Taidan nähdä painajaisia keskellä kirkasta päivää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

R-kioskilta minäkin henkilökorttini hain viime viikolla.  Lukitusta, aikaviiveellä avautuvasta kaapista se minulle annettiin, kun todistin henkilöllisyyteni.

Meidän paikkakunnalla R-kioski toimii Postin ja Matkahuollon toimipisteenä.  Siellä on myös Nordean laskunmaksuautomaatti, kun ko. pankkia ei paikkakunnalla enää ole.

Lainaa en ole sieltä mennyt kysymään.

253

Vierailija kirjoitti:
Olen käyttänyt tietokoneita 90-luvun alusta asti (töissä Micros. ja kotona Mac).

Henkilökorttiongelmissa ei ole kyse e-taidoista vaan tiedottamisen nykyongelmista. Tiedottajat kun nykyään eivät ole informaatikkoja;  softa ja ulkonäkö on sivuissa tärkeämpää kuin itse sisältö, jota he eivät edes itse ymmärrä! Tai sitten, kuten tässä tapauksessa, tietokoneihmiset itse kirjoittavat ohjeet ymmärtämättä, että useimmille tietotekniikka on apuväline, eikä täyspäivätyö. Tuskin hekään ajaessaan autoa haluaisivat jonkun vaativan, että he ymmärtävät moottorin saloja.

Miksi ei missään ole tiivistettyä, selvää ohjetta miten henkilökortti aktivoidaan ä-puhelimella, tabletilla, tietokoneella? Miksi se vaatii kortinlukijan tavallisen ihmisen kortin aktivoinnissa? Ja miksi ohjeet aina lähettävät uudelle sivulle  eri vaatimusten täyttämiseksi -- hanki se ja tämä ohjelmisto ennen kuin voit aktivoida. 

Kaija

mulle tuli väestörekisterisistä että pitää aktivoida  ensin 2 pin numeroa ja  alhaalta sala numerot. miten se tehdään ??

Höhläkortti

Onko kukaan saanut toimimaan HENKILÖKORTTIA OMALTA KONEELTAAN ???

Kuinka se oikeasti tehdään ja mikä on avain nipun salasana? 

Mikä on ollut selain ja versio, onko yksi ainoa versio jossa henkilökortti toimii.

Vierailija

Ei se toimi älypuhelimella, tätähän ei edes käyttöohjeissa kerrota. Vain kiinteässä tietokoneverkossa (virastotyöntekijöillä) nettitunnistautuminen on mahdollista. Ihmeellistä sekin että kortin aktivointi onnistuu älypuhelimella vaikka itse verkkotunnistautuminen ei ole mahdollista. Tämähän kerrotaan vasta kun soittaa neuvontapuhelimeen,ei netin ohjeissa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat