Sivut

Kommentit (8270)

PKolli

Heleätä Helluntaita!  Hiukan viileämpi ilma nyt, eilen oli vielä hyvin paahteista. Pikku sadetta oli aamun aikana ja pilviä liikkuu , onneksi ukkosia ei kuitenkaan ole esiintynyt.

Eilen illalla olin ajelulla kaverini kanssa ja voi miten kaunis luonto on. Ajelimme maisemissa, missä järvi näkyi monesta kohdasta, katselimme veneiden menoa ja söimme jäätelöa. Mansikkapellolla oli vielä illalla porukoita , ehkä kitkemässä voikukkia, koska mansikoita ei vielä avomaalla ole.

Hyttysiä oli myös joka kohdassa, kun kävelimme rantoja pitkin, joten taitaa tulla runsas hyttykesä eteläänkin.

Nautitaan näistä kesäisistä hetkistä ja liikutaan ulkona ihastelemassa luontoa!

Mie vain

Tänne viesteihin tuli takavuosina kommentoitua. Kaikenlaisten elämänvaiheideni jälkeen kaipaisin taas luonnonystävien kanssa ajatuksenvaihtoa - piha ja parveke ovat nyt pääosassa ajatuksiani. Kertokaa, miten uudistetaan vanha kukkapenkki, reippaan kokoinen. Kaivuri, vai miten? Itse en kaiva kuntoni takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sateista helluntai-iltaa Evakkoon.

Puolelle päiville aurinko paistoi ja oli heleä helluntai sää,mutta iltaa kohden on ukkostanut ja satanut vettä.Vesisade jatkuu vieläkin.

Ehdinpä tehdä pitkän pyörälenkin aurinkoisessa säässä.Järvenrannassa kulkevaa tietä on mukava ajella,kun tuuli puhaltaa sopivasti ja itikoita ei ollut lainkaan.Rantatien varrelle on laitettu penkkejä ja kaksi katosta istuin penkkeineen.Vietin kiireettömän  pyöräretkituokion ja istuskelin hyvän tovin ja ihastelin laineiden loisketta ja sorsien uiskentelua aallokoissa.

Pihapiirissämme ovat tuomet kukassa,pihlajissa kukkatertut ovat vielä vihreitä.Nopeasti luonto on herännyt eloon,vaikka kylmä jakso on piinannut meitä koko keväimen.

Hilla-ja mustikka kukkii.Nyt vain toivotaan sateettomia ja lämpimiä päiviä ja öitä,että saisimme kohtalaisenkaan marjasadon.

Tässä nyt ollaan kuulolla ja suunnitellaan jotain kesäreissua.Kesäaikana ei oikein malttaisi lähteä pidemmälle matkalle,kun jotenkin tuo aika menee aivan liian nopeasti ulkona hääriessä.Kestäviä vierailukutsuja on tullut tällekin kesälle,saas nähdä tuleeko lähdettyä sukulaisia tervehtimään.

Kaikki kun asuvat  niin kaukana täältä päin katsottuna!

Kesäisiä päiviä sitä toivoo,mukava on aamukahvit juoda ulkosalla ja oleilla ja nauttia kiireettömistä hetkistä.

Vanha Elli ahertaa kukkatarhassaan.Upeita kukkasia olet saanut kasvamaan.

Sarmuusalle onnittelut odotettavan mummiksi tulon johdosta.Lapset ovat suloisia.Jo se pienen vauvan tuoksukin on jotain,mitä pitää saada mummin nuuskuttaa.

Kiva kun jaksatte viedä kirjoituksillanne kärryä eteenpäin.

Hyvää ja omanlaistanne kesää jokaiselle!

Hei kaikille.

Vastaan Rinnan pyyntöön ja toivon samaa myös, kirjoitellaan useammin.

Kukkapenkin uudistamiseen vastaan , että me uudistimme kookkaan penkin levittäen pohjalle viiraa, sitten uutta multaa ja päällimmäiseksi katteeksi sahanpurua. Sitä on meillä runsaasti mieheni polttopuu-urakan takia.

Tapaan huomenna tyttäreni perheen, kun haen heidän koiransa viikoksi meille hoitoon. Se on helppo tapaus, kun pysyy pihalla irti yksinään käyden korkeintaan läheisellä rannalla uimassa. On myös mahtavaa nähdä tyttären vauvamasu, lapsi kuulemma liikkuu vilkkaasti ja vatsa on kirvoittanut monia onnitteluja.

Viisivuotias lapsenlapsi oli äiteineen meillä äskettäin. Hän on kyllä melkoinen rasavilli, aina liikkeellä. Rauhoittui kyllä, kun luin hänelle ja laskimme yhteenlaskuja. Ihmeesti hän osasikin.

Valtavasti näkyy olevan metsissä mustikan raakileita. Valitettavasti täällä liikkuu erityisen paljon karhuja. Riistakameran kuvissa on näkynyt haavaisia hirviä.

Juhannuksen vietosta sen verran, että menemme ystäviemme kanssa samalle leirintäalueelle istumaan iltaa ja tapaamaan tuttuja.

Oikein suloista suven juhlaa teille.

PKolli

Torstain iltapäivää.  Tein urakan aamupäivällä, sain monta kesää vintillä olleen ruohonleikkurin käyntiin erinäisten juttujen jälkeen ja sain ihan itte ajettua nämä "suuret" nurmikot.  Pääosa pihaani on soraa ja nurmikko on vähemmistössä.

Viikon päästä jos kaikki on reilassa lähden Juhannuksen viettoon järven rannalle.  Sitten onkin vuorossa erilaisia juhlia melkein joka viikolle, mikä sinänsä on ihan kivaa.

Eilen kävin oikeasti uimassa ja sitä pitää nyt jatkaa, koska ainakin pintavesi on jo + 20 asteista, tosin järvi ei ole kovin suuri  ja  eikä syvä.

Oikein hyvää ja antoisaa Juhannuksen juhlaa jokaiselle !

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat