Sivut

Kommentit (8437)

ihanaa Leijonat! Ihanaa!

En tosin sunnuntaina jaksanut katsoa voittopeliä...

Hyvämielen kukkia en tunnista. Itselläni on kukassa tulppaanit ja tämä ihanainen Keisaripikarililja.

Kerron mieluisan tapahtuman: Menin taas eilen aamuna tyttären poikia lähettämään kouluun.

Lähinnä tätä 9-vuotiasta...

Olimme siinä lähdössä yhdeksän tienoilla, poika kouluun ja minä verovirastoon.

Otso kysyy: Minkä ikäinen mummu olet?

Vastaan: 70 vuotias.

Otso: Eipä uskoisi, kun olet noin hyvä vointisen näköinen!

Minä: kiitos noista kauniista sanoistasi,  tulipa mummulle iloinen mieli.

---

ps. nyt olen flunssainen...

Vierailija

Niinpäniin, Samettiruusu, lasten suusta totuus kuullaan:)
Pikaista paranemista flunssasta.
Koleaa on mutta luonto tuoksuu. Naapurissa leikattiin pihanurmea ja aivan ihana leikatun heinän tuoksu tuli sieltä. Pihlajat runsain nupuin, kohta saan nuuhkia pihlajan kukkien tuoksua.
Näistä yksinkertaisista asioista saa hyvän mielen:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lämpimän kauden jälkeen kevät on edennyt hieman kangerrellen kesän kynnykselle. Viime viikolla näin kuitenkin ensimmäiset pääskyset ja muutaman västäräkin. Olenko ihan väärässä ettei  sireenit yleensä kuki vielä toukokuussa. Meidän valkoinen pihasireeni lopettelee jo kukintaa. Kielot ovat juuri avautumassa. Hyvää teki luonnolle runsas sade.

Vierailija

Luin netistä artikkelin, että ennen sanottiin Helatorstain olevan niin pyhä ettei ruohokaan kasva. Vähän surettaa kun nykyään kaikista päivistä on tullut niin tasapäisiä. Mutta onneksi meillä on vapaus viettää juhlapyhät kukin omalla tavallaan ja tykkään pitää perinteistä kiinni.

mummo

Vierailija

Joskus alakulo yllättää ilman mitään erikoisempaa syytä. Mieleen syöksähtää kaiken maailman ikävät asiat ja muistot. Silloin etsin mieluista musiikkia kuunneltavaksi. Myös joku hyvä elokuva hälventää ikävän tunteen. Niin se on että ajatukset tulevat ja menevät, se on ihmisen elämää. Auringon lämpöä toivon teille kaikille.

KK

Vierailija

Nyt ei ollutkaan yhtään lakitusjuhlaa eikä muitakaan valmistujaisbileitä meidän tuttava/ystävä/sukulaispiireissä. Ei siis tarvinnut miettiä mitä lahjaksi. Sukulaistytölle ostin kuitenkin muumimukin, vaikka en mörkömukia enää saanut mistään. Ostin Nuuskamuikkusen kun tiedän sen olevan tytön suosikki hahmo. Mukipaketti lähti ruotsiin ja pakkasin sen Marimekon peltiseen purkkiin. Tällä konstilla olen saanut kaikki särkyvät tavarat ehjinä perille. Toivottavasti ilmat lämpenevät ja tulee oikea kesä. Hyvää kesäkuuta teille kaikille ja mielenvirkeyttä luonnon kauneudesta.

mummo

Kauniita Helluntaikuvia, kiitos niistä. Nyt onkin ilma hieman viilentynyt ja helpottaa nukkumista. Tänään kauppareitin varrelta nappasin kuvan ja lähetänkin sen teille kaikkine kedonkukkineen!

Vierailija

Niin kaunis on maa, niin korkea taivas...... Ihana kesä hemmottelee meitä ja antaa sitä niin kaivattua vireyttä elämään. Toiset huokailevat muutamaa hellepäivää. Kyllähän helteessäkin on kestämistä, mutta parempi sekin kuin kylmä, sateinen kesä. Me täällä pohjolassa saamme ainakin nauttia valoisista kesäöistä ja lintujen laulusta. Toivotan kaikille tänne osuneille lukijoille, kirjoittajille, valokuvaajille ihanaa juhannuksen aikaa ja kaikkea hyvää elämäänne!

mummo

Vierailija

Lapsena kotipuolessa kuului itsestään selvyytenä juhannusaaton kokkojuhla kirkkorannassa. Istuttiin laudoista kyhätyillä penkeillä kuuntelemassa papin puhe ja tietysti laulettiin suvivirsi. Ihan mukavia muistoja.

Juhannus meni ja mukava muisto jäi kun nuori sukulaistyttö tuli kanssamme aattoillalliselle. Siinä aika kului rattoisasti rupatellessa. Meillä on pieni lintujen "uima-allas" ja siinä yleensä käy kylpemässä ja janoa sammuttamassa tintti perhe. Aamulla ihmettelin kun vesi oli käynyt vähiin, mutta päivällä ilmestyi orava porukka juomaan vettä ja sinne se siis katosi oravien suihin. Jano heilläkin tietysti on ja mukavaa kun löysivät juomapaikan. Yksi oli niin pieni ja aina jonon hännillä. Kuvassa lokki nauttii sateesta. Jatkukoon kesä kauniina ja suotuisana kaikille meille!

Vierailija

Heinäkuu on hyvällä alulla ja sää on vaihtelevan epävakainen. Sunnuntaina lähdimme Järvenpäähän ja jouduimme keskelle ukkoskuuroa. Autokin sai ilmaisen pesun, joten hyvää teki rankka ukkoskuuro. Oli mukava sunnuntai, olimme nuoren syntymäpäivillä ja meitä olikin monen ikäisiä vieraita. Se tuntui hyvältä että nuoret seurustelivat meidän vanhempien kanssa eivätkä "piiloutuneet" omiin huoneisiinsa keskenään. Mukavaa kesän jatkoa teille kaikille ja samettiruusulle makoisia löylyjä hienossa saunassa.

mummo

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat