ET-lehti listasi: Ovatko nämä Suomen 20 parasta tanssipaikkaa?

2091089

Suomi on täynnä hyviä tanssilavoja. ET lehti kokoaa ne kartalle. Osallistu kilpailuun parhaasta tanssikenkäkuvasta! Kilpailuun pääset tästä.

 Lue koko juttu

ET-lehti listasi: Ovatko nämä Suomen 20 parasta tanssipaikkaa?

Sivut

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ammattimuusikko

Pikavikaisun tein ET-lehden tanssipaikkakarttaan eteläsuomen osalta.  Ammattmuusikkona minua hieman ihmetytyttää, ettei esim. hki-pavi, lohjan tanhuhovi, puistokulma vantaalla ole kartalla. Kaikki mainisemani tanssipaikat ovat hyvin menestyviä tanssipaikkoja.

Ammattimuusikko

Lisäisin vielä edelliseen kommenttiini, olisi hyvä erotella kartalla kesätanssipaikat vaikka punaisella merkillä ja talvitanssipaikat sinisellä.

Vierailija

"Syvälahden lava Kangasniemellä äänestettiin jo neljännen kerran Suomen kauneimmaksi kesälavaksi.

Syvälahden lava sai ensimmäisenä suomalaisena tanssilavana SuomiViihde-lehden myöntämän Suomen Kaunein Kesälava Hall of Fame tunnustuksen.  Syvälahden lava äänestettiin jo neljännen kerran ykkössijalle SuomiViihde-lehden lukijaäänestyksessä ylivoimaisella äänten enemmistöllä.  Samalla Syvis nousi aivan omaan kategoriaansa eli Suomen Kaunein Kesälava Hall of Fameen ja saa siitä erityiskunniakirjan eikä sitä voi äänestää seuraavaan neljään vuoteen.  Hall of Fameen pääsee neljällä voitolla.

Erityiskunniakirjan kävi pokkaamassa Syviksen pitkäaikainen johtohahmo Reijo Pynnönen."

Em. teksti on lainattu 15.09.2016 Kangasniemen Kunnallislehdestä

pena

Kaakkoisen Suomen edustavimpiin tanssilavoihin lasken epäröimättä Säänjärven lavan. Savitaipaleella.  Lavalla vallitsee iloinen ja välitön tunnelma. 

Ohjelmisto näyttää olevan suunnattu ensisijaisesti varttuneemmalle väelle. Tanssin sävelet siivittävät niin 35- kuin myös 85-vuotiaiden menoa. 

Viime kesänä vierailleista  jäivät erityisesti mieleen Souvarit ja Korsuorkesteri

Harold

Kyllä Säänjärven lava on hyvä tanssipaikka. Joka lauantai toukokuusta syyskuuhun on siellä tanssit. Väkeä on 500 - 1000 henkeä. Monta tangon taitajaa esiintyy kesäisin, lavallakin. 

Vierailija

Etelä-Pohjanmaan paras tanssipaikka on kesällä Kortesjärven rantamaja. Tanssit tiistaisin, ei alkoholin myyntiä, ihmiset tulevat sinne tanssin vuoksi. Lattia luistaa ja esiintymässä huippuorkesterit.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat