Näillä ohjeilla pääset irti tupakasta

Näillä ohjeilla pääset irti tupakasta

Vaikka takana olisi 40 vuotta sauhuttelua, lopettaminen kannattaa. Siihen tarvitaan toki tahdonvoimaa, mutta apuakin on saatavissa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (43)

niuho

Miten kävisi pirtaan TUPAKAN KIELTOLAKI? Samaan tyyliin kuin oli alkoholin kieltolaki Suomessa vuosina 1919 - 1932. Alkoholin salakuljetus lisääntyi ja viinan kotipoltto oli vakio. 

Kyllä se nyt on vaan niin, että tupakanpoltto pitää saada loppumaan Suomessa. Suomi on esimerkillinen Euroopan unionin direktiivien noudattaja (kanankoppien mitat sun muut)  ja nyt puheenjohtajamaa . Ollaan tässäkin niuhottajia niin maine senkun kasvaa. 

Vapaaherratar

Vierailija kirjoitti:
Tupakka ja alkoholi. Ihan sama mitä neuvoja annatte. Jos ihminen ei halua lopettaa jompaa kumpaa tai molempia  niin neuvot on turhia. 

Sitä vartenhan neuvoja kysellään, että halutaan lopettaa. Et ehkä ole koskaan kärsinyt minkäänlaisesta riippuvuudesta, jos et tiedä tai usko, ettei se ole niin helppoa kuin ulkopuolisesta voi näyttää.

Minä ymmärsin vasta vähän aikaa lopettamisen jälkeen, että olin päässyt vapaaksi pakosta: minun ei enää TARVINNUT polttaa, eikä miettiä, missä ja koska voi polttaa ja kotoa pois lähtiessä laskea, kuinka paljon tupakkaa pitää varata mukaan ja mistä sitä saa lisää, jos matkan varrella sattuu loppumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei se tupakka tule huulille itsestään joten jos ei sitä päästä savumaan itsensä ja toisenkin turmelemiseksi niin kyllä siitä erossa pysyy. Olis netillä kuvia "tervasista" keuhkoista mutta en ilkeä edes linkkiä laittaa ne ovat niin hirvittäviä katseltaviksi....

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat