Sivut

Kommentit (1047)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Entäpä silloin kun joku ihan selvästi härkkii väärillä sanoilla tai sellaisilla sanoilla, joita ei voi jatkaa. Tai silloin kun joku ei päivitä sivua, vaan itsepintaisesti jatkaa aikoja sitten vanhentuneella sanalla. Kenellä on oikeus puuttua tilanteeseen, vai eikö kenelläkään?

Esimerkiksi laitoin kerran sanan tuomarivirhe ja sain karua palautetta. Selitin miksi tämä urheilussa käytetty sana on oikea. Väärinkö tehty?

Jokainen saa ja voi oikaista ketjua oikeille raiteille kun huomaa härkkimistä tai tahallista väärin jatkamista.
Liian vakavasti ei kannata ottaa mutta puoliaan saa pitää.
Aina löytyy niitä joita riidaton ketju houkuttaa yllyttämään riitaan.
Olette hyviä sananikkareita, on ollut ilo huomata se 👍

Terv.sanaketjun aloittaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Harmittaa Kuopion kouluhyökkäys ja veriteot. Poliisi toimi nopeasti, näihin on nyt enemmän valmiutta kuin esim.Jokelan tapauksessa.
Kaikkialla nousee esiin miten näitä voisi estää.
Niin, miten?
Mistä nämä nuorten pahoinvoinnit kumpuaa ja voiko niitä estää.
Surullista tämä on.

Vierailija

Pahoja asioita tapahtuu ja tulee tapahtumaan vastakin. Jostakin syystä tavalla tai toisella särkyneitä ihmisiä on keskuudessamme ja syitä on monia miksi tulee se viimeinen pisara joka panee ihmisen tekemään pahoja asioita. Eräs vanha professori sanoi, että kun tulee se pimein hetki niin silloin paha saa ylivallan. Vaikka kouluissa puhutaan kiusaamisesta, niin se ei lopu puhumalla. Kouluissa on aina se "kingi" porukka joka kerää ympärilleen heikoimmat joita on helppo käskyttää vielä heikoimpia vastaan. Surullista on kuulla näitä uutisia jotka koskettavat sekä tekijän että uhrin omaisia ja kuinka he jaksavat selviytyä näistä kamalista uutisista ja jotka voivat koskettaa heitäkin hyvinkin läheltä.

Vierailija

Harmittaa kun tuo ilmastu vouhotus on mennyt ihan mahdottomuuksiin. Kohta lapsetkin pelkäävät "maailmanloppua."  Pelottelemalla ei maailmaa pelasteta eikä anarkistisilla teoilla. Syyllisiä haetaan sieltä missä niitä ei ole ja pahimmat saastuttajat jatkavat kuten ennenkin.

Vierailija

Pahoja asioita tapahtuu koko ajan ja monissa maissa on kovia mellakoita. Puhutaan mielenosoituksista, mutta ennemminkin näyttäisi olevan ryöstelyitä ja tappeluita.

Vierailija

Onkohan missään muualla kuin ruotsissa ja suomessa näin kovaa vouhotusta ilmasto asioista. Meitä taviksia syyllistetään koko maailman ilmaston pilaamisesta ja kohta kielletään jopa hengittäminen ettei synny päästöjä.

terveisin; kohtuus kaikessa

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat