Nämä ovat Suomen parhaat taukopaikat – katso kartta

Nämä ovat Suomen parhaat taukopaikat – katso kartta

Kurniiko nälkä, janottaako tai tekeekö muuten vain mieli pysähtyä hetkeksi? ET-lehden toimitus listasi omat suosikkitaukopaikkansa. Hyvää kesämatkaa!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (38)

Pimu Pälkäneeltä

Jos pohjoiseen matkalla, niin Ropin pirtti ❤❤❤ Ihanat tuoreet munkit ja palvelu ❤❤❤ Pakko poiketa joka reissulla.

Nykyään perniöläinen

Perniössä kahvila Papu - ihan maailman parhaat korvapuustit ja myös sämpylät kahvin kera ❤❤❤

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Petäjävesi ja Kyläsepän, siellä poiketaan joka kerta kun ajellaan siellä päin. Todella hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.

Ihanapoiketa

Tiinan Tupa 9-tien varrella on pysähtymisen arvoinen! Hyvä kahvi ja hyvät leivonnaiset. Originelli👍👍👍

Mökille ajava

Kakkostiellä Humppilassa on Humppilan Lasitornissa sekä hyvä lounaspaikka että leipomo-kahvila Katriina. Voi nauttia ihanat kahvit ja paikan päällä leivotut maukkaat leivonnaiset. Omistajapari leipoo leivät, sämpylät, pullat, leivokset itse. Tiskistä löytyy mitä ikinä toivoa voi. Ja jos sopivasti aamupäivällä osuu paikalle, voi ostaa eilisen tuotteita yliyön korista. Tämä Lasitorni on Humppilan isoista kauppakeskuksista se taimmaisin, suosittelen.

Jukka

Aito-kainuulaista ruokaa ja huikeaa ruisleipää Valtimon kirkolta vähän pohjoiseen Puukarin pysäkillä. Pirttitunnelma näköalalla.

Oman kylän tyttö

Petäjävedellä UNESCOn maailmanperintö kohde Vanha Kirkko ja mahan saa täyteen maan mainiosti St1 Kyläsepän seisovasta pöydästä. On muuten sellaiset pöperöt pöydässä,että taatusti nälkä lähtee!

Vierailija

Jämsän keskustassa Witikkalan kartano ja Cafe` Aina. Kartanossa rauhallinen ja idyllinen tunnelma, Ainassa gluteiinittomalle paljon herkkuja ja ihania raaka-kakkuja.

Vierailija

Luovapuu-galleria Lapinlahdella. Siellä saa ihania leivonnaisia. WC:t ovat nähtävyyksiä. Paikka on kauniin järven rannalla.

jossu

Kultainen Kukko Suomussalmella on lemppari ruokapaikkamme,jossa käydään joka kesä sielläpäin reissailessamme.Hyvää kotiruokaa ja silmää hivelevä upea sisustus:)

Ihastunut

Ravintola Keuruun vanha pappila ja Ravintola Pappilan Taverna pappilan vanhassa kivinavetassa ja hieno vanhan Keuruun alue ostoksineen ja taidenäyttelyineen! Siellä viipyisi pidempäänkin.

Tuija Lindroos

Killinkosken vanhassa tehdasmiljöössä kahvila, iso kirppis, valokuva- ja kamera näyttely (iso sali), vanhojen lelujen näyttely ym. Näkemisen arvoinen paikka jonne voi yöpyä myös mm asuntoautolla isolle nurmikentälle tehtaan viereen.Netissä kuvia ja tietoa paikasta.

Sannis

Ihan mennen tullen Suomen paras on yli 100v vanha Pekka Heikkisen kahvila-leipomo eli meijän suussa Pekkis Kajaanissa <3 Itse asutaan Espoossa ja aina odotetaan kuola valuen, että päästään Kajaaniin lomailemaan ja lomalla monta kertaa tuonne! Kokeilkaa kermasarvia!!!! :D NAM!

Vierailija

Mennäänpä Hämeenlinnaan ja ehdottomasti Hämeenlinnan torinvarteen.

Laurel-kahvila, voi miten ihanaa hyvää lihapiirakkaa ja kahvia.

Kaikki muu maistuu myös hyvälle ja on tuoretta ja me ostetaan myös kotiin vietäväksi.

Siisti viehättävä,  puhdas paikka ja miellyttävä henkilökunta.

Asiakkaat myös miellyttäviä.

Hämeenlinnassa on riittävästi kirppiksiä ja myös paljon muuta, Wetterhoffin myymäläkin on hyvä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat