Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Psykoterapia on kuin särkylääke ja sopeuttaja. Terapia helpottaa kipua. mutta aiheuttaja jää elämään. Kaikkia meitä on petetty ja melkein kaikki oppivat, että aikuistuminen on kivuliasta. Mutta fraasi pitää tässäkin paikkansa: jos tauti ei ole kuilemaksi, se vain vahvistaa. Monet papit ovat terapeuttisia kuuntelijoita, mutta kun saavat suunvuoron, liturgia on murskaavaa aivopesua.

Vierailija

Tuntuu että en voi puhua enkä kirjoittaa mistään mitä tunnen ja romahdus on tullut jo kauan sitten olen, silti vain jatkanut hiljaa pysymistä, joka kyllä alkaa jo huolestuttaa minua paljon. Asiat ei kyllä ole helpottanut siitä eli puhuminen on tärkeää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

ÄLÄ MUREHDI VAAN MAKSA!

"SIELUKIRJOITTAMINEN®-prosessin avulla voit päästä tehokkaasti ja nopeasti käsiksi alitajunnan virtaan, siellä piileviin ongelmiin ja tiedostamattomiin kipukohtiin, jotka käsittelemättöminä vaikuttavat jatkuvasti nykypäivän elämään, halusimmepa sitä tai emme. Tiedostamattomaan puoleen tarttuessamme voimme nauttia kokonaisvaltaisen onnellista ja merkityksellistä elämää. Täysillä.

Prosessi on harkittu, tarkkaan aikataulutettu ja vuosien kehittelyjen tulos. Tämän ansiosta olemmekin todistaneet yhteydenmuodostumisen käynnistyneen tavalla tai toisella 99,9 % kurssilaisista. SIELUKIRJOITTAMINEN® on kehitetty avaamaan alitajuntaa, joka voi monella tapaa tuottaa haasteita nykypäivään. Tällainen alitajunnasta lähtevä kirjoittaminen on elämänmakuinen, tunnerikas ja jo heti ensimetreiltä elähdyttävä tapa kohdata itsensä avoimesti ja turvallisesti."

On hyvä tietää, ettei sinun tarvitse osata mitään osallistuaksesi kurssille. Riittää, että sinulla riittävästi rahaa. 

Kun olemme nyhtäneet varasi, olet tosi vapaa lähtemään tiehesi, painumaan teille tietymättömille. Hyväksyt muiden tavoin sen, että kaikillakaltaisillasi on kipunsa, joiden kanssa on elettävä. Kaikki me kuolemme kerran tuskiimme.

Vierailija

Äiti  pesi meidän suut mäntysuovalla, jos kiroiltiin. Harjasi kieltä hammasharjalla. Veljen kanssa suututtiin teini-iässä äidin juopotteluun ja veli halusi pestä sen suun. Vähän se vastusteli kun me jynssättiin sitä voimakkaampina. Sen jälkeen se ei koskaan juonut meidän nähden, vaikka sillä piilopulloja olikin. Me oltiin sen jälkeen rauhassa siitä asiasta, kun oltiin itse päästy voitolle ongelmasta.

Vierailija

Olen käynyt puhumassa, muistan enemmän niitä asioita. Koska ne ovat niin traumaattisia, tunteita ei ole.
Olen tosiaan todennut että tämä keskusteluterapia ei auta.
Etsittävä uusi menetelmä.
Ap.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat