Sivut

Kommentit (8306)

PKolli

Tervehdys Salpausselän maisemista, ensi lumen latu on jo  tehty.  Enpä aio vielä suksia ottaa esiin, riittää kun tottuu tähän kylmään ilmaan, aamullakin oli 8 pakkasta vielä klo 9.  Koirakaan ei ollut innostunut kovin pitkään lenkkiin,  kävin ulkoiluttamassa pojantyttären koiraa tuossa päivällä.

Marraskuu on jo hyvää vauhtia menossa, konsertteja ym  kulttuuririentoja on ollut ihan riittämiin.  Taloa pitää lämmittää ihan kunnolla ja toisaalta, sehän on sitä hyötyliikuntaa .  Lavis on edelleen mukana, nyt on vain ollut muutama kerta  vapaata, johtuu kait vetäjästä.  Kansalaisopiston kurssi se on , eli raha on pitänyt maksaa heti alussa.

'Jaahas, pipo päähän ja lämmin takki sekä kunnon  jalkineet, nautitaan raikkaasta pakkasilmasta!

Rinna

Tervehdys täältä minunkin suunnalta näin marraskuulle

Onnittelut Sarmuusalle, pääset taas nauttimaan pikkuvauvan tuoksusta ja sylittämisestä.

Kerron kuitenkin jotta minutkin on heitetty "syväänpäätyyn" . Pariviikkoa sitten poistettiin rinnasta kyhmy jossa syöpäsoluja.  Saan lopullisen lausunnon tässä loppukuussa.  Ei minulla mitään hätää ole ja aion selvitä tästä.

Meillä on ollut lumetonta ja aurinkoistakin muutamana päivänä joten ulkoilua olen harrastanut . nyt näyttää olevan -7 astetta.

Isänpäivä viikonloppuna. Varmaan tytär tulee käymään.

Lepposaa joulunodotusta kaikille ja älkää alkako "ressaan" niitten pikkujoulujen kans.

terv. Rinna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rinna, lämpimiä ajatuksia sinulle. Itse olin samassa tilanteessa 2006. Pääsin pian hoitoon ja rankoista hoidoista huolimatta jaksoin ajatella positiivisesti. Asenne on hyvin tärkeä, sillä pääsee jo pitkälle. Tukea saat varmasti meiltä palstalaisilta.

Alan pilkkoa salaattia isänpäivän paistin kylkeen  Syömme vähän paremman illallisen.

Kaikkea hyvää teille kaikille.

Rinna, nykyisin rintasyöpää pystytään hyvin hoitamaan ja toivotaan, että paranet siitä täysin ja voit hyvin.

Ulkona satelee isoja räntärättejä, vaikka ensilumi sulikin heti pois.

Isänpäivä lähenee loppuaan. Tyttäret käväisivät ja toivat kakunkin tullessaan, joten pääsin sitä leipomasta tai edes ostamasta. Hoitokoiralle sain jatkoaikaa niin, että ainokainen lapsenlapsi sai sitä rapsutella.

Kuva parvekkeelta pari päivää sitten auringonlaskun jälkeen. Katselin tulevia säätietoja ja vielä voin säilyttää kasvit ainakin kymmenen päivän ajan. On niistä jotakin iloa tässä pimeässä vuodenajassa.

Vierailija

Kiitos ystävät tsemppiviesteistä teille kaikille ja tosiaan Sarmuusa , muistinkin sinun selviytymis tarinan  josta joskus oli puhetta. Hoidot ovat suomessa hyviä.

Laitan teille tosi,tosi,tosi hyvän kirjan nimen , koskee asenteesta kaikille syövän kanssa taisteleville. Loistava tietopaketti kaikille.

Kelly A. Turner

Syövästä voi selviytyä, yhdeksän polkua yllättävään paranemiseen.

Meillekkin on saatu lunta aika lailla ja sehän tarkoittaa jotta sauvat on oltava mukana kävelyreissulla, ihan vaan turvallisuus syistä.. Nyt on-3astetta tällä hetkellä.

Oli kivat isänpäivä kaffeet kun tytär kävi kakun ja ihanan ,hyvin erikoisenvärisen joulutähteä muistuttavan kukan kanssa isäänää ilahduttamassa.

Jatketaan elämää eteenpäin. terv. RInna

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat