Mitä opit vanhemmiltasi? Vastaa pikakyselyyn ja voita liput kirjamessuille!

Mitä opit vanhemmiltasi? Vastaa pikakyselyyn ja voita liput kirjamessuille!

Teetkö maailman parasta pullaa äitisi opeilla? Neuvoiko isä, miten onnistut säästämään rahaa? Kerro, mitä opit vanhemmilta ja voit voittaa kahden hengen liput Helsingin kirjamessuille!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Opin kohteliasta käytöstä. Muita ihmisiä tulee kohdella kunnioittavasti heidän asemastaan riippumatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Voi kun kauniit tavat muistaisimme kaikki toisiamme kohtaan täällä keskustelupalstalla.
Tämähän on ihmisten kohtaamista vaikka emme näe toisiamme.

Vapaaherratar

Opin, että kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja kaikkia tulee kohdella yhtä hyvin. Rehellisyys oli tärkeämpää kuin aina oikein toimiminen - en tänä päivänäkään osaa valehdella. Pystyn kyllä jättämään totuuksia kertomatta, jos kertominen loukkaisi toista ihmistä, mutta tietoiseen valehtelemiseen en pysty.

Kumpikaan vanhemmistani ei ollut saanut käydä koulua niin paljon kuin olisivat halunneet, joten minun koulutyötäni pidettiin tärkeänä. Jouduin toki osallistumaan kodin taloustöihin niin kuin kaikki lapset 60-luvulla, mutta en niin paljon, että se olisi häirinnyt läksyjen tekoa.

Opin siivoamaan omat jälkeni, ja nykyään minua ärsyttää hirveästi, kun ihmiset heittelevät roskia minne sattuu, jopa paikoissa, joissa on roskiksia muutaman metrin välein.

Itse tehty (esim. lahja) oli arvokkaampi kuin kaupasta ostettu, koska tekijä oli nähnyt vaivaa ja ajatellut lahjan saajaa sitä suunnitellessaan ja tehdessään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat