Sivut

Kommentit (3389)

Maanmatkalainen

Hyvää iltaa tänne! Ja koleasta Pohjois-pohjanmaalta terveisiä. Eipä ole toukuun jälkeen tarvinnut helteellä huokailla, on ollut niin viileää, jopa kylmää, varsinkin kun on tuullut kovasti.

Kävin katsomassa mustikkapaikalla että tuleeko marjoja, no, ei kovin paljoa, mutta ehkä jotain kuitenkin. Myöhässä ovat, ihan pieniä raakileita vasta. Hillasuolla myös kävin, tyhjänä oli, mutta jospa niitä johonkin tulee kun sitten loppukuusta johonkin kauemmas kävelee, toivotaan. Olishan se mukava talvella niitä syödä. vaikka lehdessä kyllä luki että marjat (ainakin mansikat) saa kaupan pakasteesta yhtä halvalla talvellakin, ettei niitä kannattaisi pakastaa? Epäilen. En viime talvena ainakaan täällä marketissa löytänyt halpoja kotimaisia marjoja. Olisin mustikoita ostanut kun loppuivat jo alkutalvesta, mutten raaskinut kun olivat niin kalliita. En muista kilohintaa muttei minun varoilla sellaisia ostella. Ulkolaiset hedelmät ovat halvempia joten ostinpa niitä, hyviähän nekin.

Hyvää illan jatkoa ja kesä kulkua kaikille. Terv. Maanmatkalainen

Vierailija

Aurinkoista päivää täältä Pohjois-Pohjanmaalta 

Kylläpä tämä rinki on valahtanut kauas ,minäpä lakasen portaat ja keitän kahvit  ja kutsun teidät kaikki tänne rupattelemaan ja kuulumisia kuulemaan,tervetuloa.

Aurinkoisia päiviä teille toivottaa pikku-mummi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
PKolli

Pikku-mummi, kiitos kutsusta !  Onpa mukava, että ketju löytyi, ehkäpä  kirjoittajat palaavat   mukaan. Talvea on odotettu täällä etelässä  ja nyt on viikon verran ollut pakkasta ja lumikin pysynyt maassa. Tänään taitaa kahvipöydässä olla Runebergin torttua, itse ostin eilen niitä! Hyviä kahvihetkiä !

Vierailija

No jopas jotakin, ollaanko täällä vielä hengissä. Tämä oli mukava osio kirjoitella aikoinaan, ei riidelty eikä toistensa mielipiteitä mollattu. Jospa tämä kevätaurinko saisi ihmeitä aikaan. Itselläni on elämä muuttunut parin vuoden aikana melkoisesti ja kaikenlaista ohjelmaa on yllin kyllin elämässäni, aika ei käy pitkäksi. Mukava olisi kuulla teistä, missä elämänvaiheessa kukakin on ja mitä touhuilee.  Tulin laviksesta juuri ja kohta onkin päiväkahvin aika, tällä kertaa ilman Runebergin torttua, jos joulunaikaiset piparit söisin vanhentumasta.    T.  Pike

Vierailija

Tervehdys!

Onhan nyt liukkaat kelit ei pääse kuin potkurilla liikkeelle 

,pihat ja tiet aivan peilijäällä,mutta yritetään olla kaatuilematta.

.käyn täällä lukemassa teidän kuulumisia

minä vain

Vierailija

Oli niin kiva talvi vähän aikaa sitten, ihan kuin ennen vanhaan. Nyt taas näyttää aika keväiseltä, melkein kuin otaisiin jo maaliskuun loppupuoliskolla. Päivät pitenevät, aurinkoakin näkee enemmän ja pikkulinnut riemuitsevat. Pelargonit saisi varmaan ottaa esiin talvisäilytyksestä. Saas nähdä tuleeko niistä mitään, en ole ennen kokeillut säilyttää talven yli. Pian rupean katsomaan tv:stä suosikkisarjaani "Sydämen asialla". Yleensä katson hyvin vähän televisiota mutta tähän sarjaan olen jäänyt koukkuun. 

Heips: INEZ

Hyvää ystävänpäivää !

Kiva kun olette kaivaneet esille tämän ketjun.Ei vain ole saanut aikaseksi käydä näillä sivustoilla.Arjessani kaikki on kuta kuinkin kaikki ennallaan.Sukkasia ole kutonut oikein urakalla veljeni lasten perheille.Nyt on värikkäinen sukkien kutomis buumi menossa.

Lunta on riittämiin,saisitte kyllä muutaman kuormallisen aivan ilmaiseksi hakea,jos haluatte lunta pihapiiriinne.

Talvinen ja leuto sää houkuttaa päivittäisile ulkoilulenkeille.

Mukavaa kevään odotusta ja terveyttä meille kakille.

Vierailija

Kiitos Pikku-mummi, kun kaivoit tämän ketjun esiin. Ystävän päivä meni, mutta hyvää kevättä kaikille. Olen nyt Savossa ja odottelen etelän lomalaisia nauttimaan lumesta. Kalajokilaaksossakin on ollut hyvin vähäluminen ja liukas talvi, siispä lapsiperhe valitsi tämän suunnan. Minäkin mielelläni vietän aikaa täällä, kun olen löytänyt täältä vanhan harrastuksen uudelleen ja samalla uusia tuttavia/ ystäviä. Toivottavasti kirjoittelunne jatkuu, sillä minustakin tämä on ihan kiva ketju. Erityisterveiset Maanmatkalaiselle, joka ketjun aloitti. Kerropa taas kuulumisiasi. Tu.tu.

Vierailija

Nyt on kyllä keväine mieli tipotiessään, lunta on meillä täällä mökkimaisemissa, mutta kun vettä ja tuulta tuiskuaa, silmät kastuvat kun vain ulko oven aukaisee. Oli onneksi yksi aurinkoinen ja pieni pakkaspäivä perjantaina. Kiva kuulla teistä, ja minullakin on muuttunut elämä kaupungissa oleillessa niin meneväiseksi harrastusten perässä ja uusia tuttavuuksia tullut, mikäs sen hauskempaa, odotellaan riemurinnoin kevättä ja aurinkoa.  T.  Pike

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat