Sivut

Kommentit (8331)

Pakkas iltaa.

 Kireät pakkaspäivät ovat helpottaneet.Nyt tämä -12 asteen pakkanen tuntuu suorastaan lauhalta säältä.

 Vesikävelyharrasteen olen aloittanut tälle vuodelle ja tänäänkin kävin uimahallilla tunteroisen juoksemassa.

Rentouttava olo tuli  vesijuoksun ja saunomisen jälkeen.

Koululaisia oli runsaasti opettelemassa vielä uimataitojensa harjoittelua.Vielä onneksi on lapsukaisia kaupungissa tuomassa piristystä arjen eloon.

Kevät aurinko näyttäytyy pilvettöminä päivinä hieman yli 5tuntia.Mielen virkiste on auringon valo ja enteileehän se valoisuus kevään tuloa.

Edellinen kirjoitukseni ei tallentunut yrityksistäni huolimatta.

Nytpä siis yritän tallentaa tämän höpinäni.

Kirjoittamisiin.

Kiitos Rinna ja Suomarja, kun tuuppasitte rekeä eteenpäin.

Lujaa mennään kevättä kohti, päivän pituus on jo jatkunut 2h 15 minuuttia. Hyvin sen jo huomaa, varsinkin aurinkoisina päivinä. Meillä on luntakin,yli viisi senttiä, joten valoisuus korostuu entisestään. Pakkasta oli eräänä aamuna peräti 18 astetta.

Saamme tyttäreni perheineen iloksemme, voimme sylitellä pienokaista. Hän on kehittynyt kovasti, jokeltelee ja yrittää kääntyä vatsalleen. Huomenna pieni täyttää kolme kuukautta. Hyvin nukkuu ja syö, pärjää vielä ilman kiinteää ruokaa.

Tulkaahan toisetkin kirjoittamaan kuulumisianne. On aina mukava lukea niitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
PKolli

Helmikuun aamua, lunta on tullut jo parin päivän ajan ja tänä aamuna ei tarvitse enää laittaa valoa.  Tuntui ihan kivalta herätä valoisaan aamuun, heräsin vasta  vähän ennen yhdeksää.

Sain joululahjaksi hulavanteen ja sen kanssa pitää harjoitella,  olisihan se mukavaa, jos mummi saisi vanteen pyörimään kunnolla.  Sukset olen nostanut jo esille, hiihtämään pitää myös päästä. Kuntosali on ollut hyvä näinä kosteina harmaina päivinä, olen  yrittänyt edelleen käydä kerran viikossa.   

Tarkoitus on päästä tänäkin keväänä pohjoiseen , sitä odotellessa, kirjoitellaan näitä arkisia juttuja !

Myöhäisiltaa!

"Ajalla on siivet", luki ruotsiksi jossakin oppikirjassa joskus ja totta se on. Helmikuuta mennään ja nyt on ainakin jäätiköitä ja vähän luntakin, mutta tuskin kauan.

Kokeilin hulahulavannetta salilla. Painava oli ja varmaan saisin siitä mustelmia, kun niitä tulee muutenkin. Aikoinaan pyöritin kevyttä vannetta, mutta tuota sain liikkumaan aika lyhyen ajan.

Olen aloittanut Työväenopiston keskusteluryhmässä. Viime kerralla aihe meni mielestäni ensimmäisen kerran uskomusten puolelle. Saimme eräästä meediopariskunnasta innostuneen vierailijan. Olin päättänyt olla hiljaa, mutta niin vain ärsyynnyin loppua kohden. Pakko oli sanoa mielipiteeni, ettei aihe vakuuttanut. En ihan suoraan kehdannut sanoa, että tässä tapauksessa kyseessä oli ainakin osaksi bisnes. Samaa mieltä oli vieruskaverikin. Oli pariskunta perustanut oman kirkonkin Yhdysvalloissa. Siellähän sanotaan, että jos haluat rikastua, perusta uskonto (kirkko). Se siitä.

Olen kylvänyt muutamia siemeniä kokeeksi ja tänään ostin neljänlaisia suppilokukanmukuloita. En ole niitä aiemmin kasvatellut. Äidilläni niitä oli joskus kauan kauan sitten. Kotimaista kantaa tuskin saa mistään. Nämä ovat hollantilaisia, mutta kokeilen kuitenkin.

Kuvan orkidea on kukkinut taukoamatta heinäkuulta asti. On aina vain tehnyt uudet nuput samaan varteen. Tuohon taitaa olla vaikea rakentaa lisää.

Hoitokoira kuorsaa viereisessä nojatuolissa, joten kai tästä on lähdettävä, että se pääsee paikalleen peittoni alle.

Annetaan reelle vauhtia porukalla!

Vierailija

Hei vaan kaikille ja Hyvää huomista Ystävänpäivää.

Komea on kukka Vanhallaellillä tuossa ylhäällä. Minullakin ihme tapahtunut samanlaisen kukan kanssa, molemmat  kukkineet pitkän aikaa samaan varteen. Olen kyllä  laittanut molempiin tuet ja kuulin jottei sitä vartta saa katkaista kun se lakkaa kukkimasta. Siihen tulee kuulemma uudet kukat.

Täällä meillä päin on ollut lunta ....kin,liukkautta reilusti ja runsaasti vesisadetta. Juuri nyt on taas maa musta ja lämpöasteita. Lapset eivät ole päässeet pulkkamäkeen eikä ole kaupunk voinut jäädyttää ulkojäitä.

Olen voinut hyvin sädehoitojen jälkeen ja nyt jatkuu tablettilääkitys. Elämä jatkuu siis.

Pärjäilkää ja odotellaan sitä oikeaa kevättä ihan tosissaan.

t. Rinna

Vierailija

Oli mukava lukea Rinnan toiveikas tervehdys. Terveyden- ja sairaanhoito ovat Suomessa korkeatasoisia. Moni tuttu ihminen on parantunut syövästä. Tervehtymistä sinulle ja kaikille toisillekin, jotka saattavat olla samassa tilanteessa.

Tällaisena sivusta seuraavana nikittömänä toivoisin että entiset kirjoittajat tulisivat paluumuuttajina takaisin ja keskustelu olisi monipuolisempaa kuin nyt on.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Oli mukava lukea Rinnan toiveikas tervehdys. Terveyden- ja sairaanhoito ovat Suomessa korkeatasoisia. Moni tuttu ihminen on parantunut syövästä. Tervehtymistä sinulle ja kaikille toisillekin, jotka saattavat olla samassa tilanteessa.

Tällaisena sivusta seuraavana nikittömänä toivoisin että entiset kirjoittajat tulisivat paluumuuttajina takaisin ja keskustelu olisi monipuolisempaa kuin nyt on.

Palasin takaisin tarkentelemaan sanomisiani. En tarkoita etteikö tämän ketjun kirjoitukset olisi monipuolisia, vaan että yleensä koko foorumin anti on yksipuolistunut, suorastaan kuihtunut. Käykö kaikille keskustelupalstoille lopulta näin?

Hyvää ystävänpäivää  talvisesta suomen kolkasta.

Ilo lukea,että sinä  Rinna olet toipumassa sairaudesta.Sait ajoissa avun ja pääsit nopeasti hoitoon.

 Kaunis tuo Ellin orkidea.Ostin itselleni eilen kaksivanaisen orkidean.Kovin mitättömät siinä olivat kukkaset,kun otin kukan kääreestä pois kotiin tullessani.Mutta olkoonpa vain tuollainen kitulias kukka.Ainakin se on orkidea.

Täällä on kutakuinkin kaikki ennallaan arjessa.Ulkoilua on mukava nyt harrastaa,kun jalkakäytäviä ei ole hiekoitettu.Voin ottaa potkurin ja käydä sitä ulkoiluttamassa muutaman kilometrin.

Istuin aamukahvilla ja satuin vilkaisemaan ulos jalkakäytävän suuntaan.Oli niin sydäntä lämmittävä näkymä,,kun iäkäs pariskunta potkutteli peräjälkeen tiellä.Oikeinpa tuli hyvä mieli tällekin päivälle tuosta.

Kevättä odotellaan.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille!

Toivottelen sitä parvekkeella tänä aamuna talven viimeistä kukkaansa esittelevän maljaköynnöksen kera.

Rinnalle hyvää jatkoa toipumisessa. Sinä ilmeisesti sait avun ajoissa ja silloin tulevaisuus on valoisa. 

Jatketaan matkaa. Tosin taas rattaat liikkuisivat helpommin, kun  lunta on vain nimeksi, mutta aurinko paistaa!

Hyvää ystävänpäivää teille kaikille!

Päivä on jatkunut vauhdilla, yli kolme ja puoli tuntia. Nautin täysillä valoisuuden lisääntymisestä, kuten varmaan tekin.

Me elämme täällä tavallista "pientä elämää" kahdestaan. Tosin joka päivä joku ottaa yhteyttä.

Ihastelin kukkakuvianne, molemmat noista ovat lempikukkiani. Täytyykin vihjata puolisolle, että haluaisin orkidean, kun ensi kuussa vanhenen taas vuodella. Olen onnistunut vain kerran kukittamaan sen uudelleen. Antaisitteko hoitovinkkejä?

Syöpähoidot ovat tosiaan huippuluokkaa Suomessa, itse olen saanut sen kokea. Rinnalle onnea ja toiveikkuutta, kyllä se siitä, kun ymmärsin sairautesi löytyneen pikaisesti.

Voikaa oikein hyvin. Kirjoitellaanhan ahkerammin.

Tervehdys teille jotka täällä uskollisesti olette kirjoitelleet!  Ystävänpäivä on tuonut muistoja mieleen paljon, enkä halunnut jättää pelkäksi meinaamiseksi tänne kirjoittamista enää.

Olen tilapäisesti vasenkätinen enkä viitsi paljoa näpytellä. Kuva on otettu muutama päivä sitten kun täällä Kotkssakin oli lunta. Vuorokaudessa se suli pois. Lueskelen vielä tältä istumalta vähä kirjoituksianne. Hyvää ystävänpäivän iltaa!

Toivottavasti tuuppasin rekeen vauhtia!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat