Sivut

Kommentit (4282)

Illatulloo. Viel se aikasee tuuppii tuon hämärähyssy. Vaa kevättä koht männää.

Almakii o käynt mukavii kirjottelemaa keske leipomise. Noit kenkii en voi miekää pittää ko lisäks ko o väärällää koipi siin o se ruusu jota huomenis koitetaa ajaa jollai lyssoolil pois.   Voi olla jopa tehhoovaakii. Ko kortisonnii pittää pitää tauko.

Eipähä täs muuta oikee oo,,,

terviisii

juuli

Vierailija

ilta seu suatu valamiiks jo tästäi päivästä

vai lyssoolila net meinoo hoitoo vakkoilii koipee. pienenä vinkkinä jonsei lyssoolit sattusi avittammaankaa. ainai tiälä päi ol vanaha sanonta notta. hyvä tul mummoj jallaasta ko tärpätilä voijjeltii. vain tieteni siino suattaa simmone onkelma notta. olkoha se tää meijjä vakkoilii jo mummo. hmm. noo jospa sei oisi niij justii sem mummouve kansak.

miulol tännää meleki normi päivä. kaupola käyntii ja sen semmosta. löysi kaupa hyllyltä yhe kotomaise elävä kuva. jonka tuano kahteli. seol kertokkee se hällen. hyvä kuva ol vaikka siittä joutu keloomaa sota kohtaukset yl. vain onneks seum mahollista. tijjaatterisa jos kahtelis ni eipä siinä pystysi keloomala mitn ohittelemaa. katoiha mie sitä enne jo kaikev varulta huomena telekkarista tuleva kotomaise jo ikkää ko ennakko näytöksenä.

vuan nytem malta tuas tää enempee tällen iltoo

peittiit mie nakkoon teile jo tällee hyvisä ajoi. tottappaa könnyyttä niie ala koha millo jouvvatta

illaj jatkoja

T.suapisti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

lupsakkoo illa köllykkee

ompas samiksela tuas korreita kukkasii ikkunala. kyllä nuita passoo katella. siello kaktuksiihi. aikonaa mie tykkäsi niistä kovasti palio ja usseinni mie niitä hommasi ko oleti niie oleva heleppo hoitosii vain sittä huomasi notta. osa niistä kuol kuivuutee ja osa hukku liikaa kasteluu. eikä net mitkää kukkaset mänesty meikäläiselä sen kummasemi.

kiitoksii samikselen laulu linkistä. eipä ou aikoihi tullu kuuneltuutuata kipaletta enempee ko saijjommuata muutenkaa.

eipä täsä kummosempii tapahtumii tällem päivee oltkaa. pikku pakkasta seum pitännä ja es yöks neon kait povailleet kaheksoo tahi yheksee pykälee pakkasta. noo. sen näkköö sittä huomena liekkö pitäny paikkoosa arvaukset

peittiit mie tuas tällee ajoisa teilen nakkoon ni ei piäse unehtumaa

hyvvee ystävämpäivä iltoo vuaj jokahiselen

T.suapisti

Vierailija

pyhäiltoo

tännää minoli herreilä jo puolj kolome aikaa. vain sittä jo pit ottoo ettonetta enne kaheksoo ja siinä hujahtihi parj tuntine sujuvasti. iltapäivälä mie pistäyvvyi systerim poijja kämpilä imehtelemäsä miksei häne uus nettiyhteys toimi. aikan ko ronklasi ni jovain alako toimimaa. en tosi omasta mielestän mitn tehnä vain oiskoo uus yhteys kytkeytynnä pienelä viiveelä siittä ko simmikortti laitettiim paikollee laitteesee. hällä ei ou kiinteetä nettii niinko miula. noo piäasje ko alako toimimaa. vain jotenni tuntuu niinko immeiset oisvat piässeet helepomala enneko nettilöitä ol ies keksittykää.

vain mitteepäs mie tää enempee alan kehumaa tekemisijän

peittiit mie teilen tuas nakkooj jo liijjanni aikasi vain eivätpähä unehu

illaj jatkoja

T.suapisti

Iltapäivää. Se mil miu koipee hoitettii ei olt mikkää lyssooli vaa laapis. Ol niiko tultikku, iso jos ol musta pää. Sitä siin haavas pyöritettii enkä mie voi sannoo et se toimenpite ol mitenkää mukavaa.  Rasvaus, se kortisonni ois pitänt jättää pois mut mie sanoin  jot jos ei saa luva kans laittaa pemesonnii nii mie laita sallaa. Ko ei kokonaa o iho terve olleskaa joka paikast.

Nytte ei tiiä ollekaa kumpi o, talvi vai kesä.  Jos sattaa vettä nii kesä ja jos lunta nii talvi. Vuoroperrää jo ei tuu riitaa.

höh

juuli

Tämä talvi on ollut perin eikoinen talvi. Josko talvi ollenkaan.
Tätä mieltä Tanhuvavvaari joka on kaikesta jotain mieltä eikä mielipiteitään lukkojen takana säilytä:
" Mie jo syksyl aavisteli jot jottai o erikoist ilmalaatus. Ko ei tuu lunta ollekaa. Jos tulloo nii par päivää nii jo vettä ropottaa oike kunnol. Jote taivaal haihtuup lumet. Tätä pellii se o tähä asti pitänt. Koht tulloo jo kevätkii nii sitte ei ainkaa tuu talvee ensinkää. Vaik mist  sitä tiietää jos vaikka männää juhannuksen kirkkoo järve jäitä pitki. Mut äkkisyöksy o talve kohtpuolii otettavas jos meinää heinä-aikaa ehtii.
Mie Siiril kerroi jot onks maalimaloppu tulos. Ko kaikemaalima sairautet ilmaantuu mist ei kukkaa tiiä mittää . Ei lääkäritkää vaik kaikk ihmise olot muute tietää. Enne ko tul lentsu nii päivä par maattii vällyi alla ja sil se ol siisti. Lapsen sairastettii kaikk rokot ja sikotautit  ynnä ankiinat.
Nyt niit vastaa rokotettaa. Onks se paremp nii sitähä mie eppäile.  Ko niitte mukan  tulloo muutatakii tautii niiko ttää nukahtamistautikii. Onkoha nii jot nää lisätautit o järestää metri eel näit entissii. Ko o saatu rokotus valmiiks nii sil välil ko kehitettii loikkas uus tauti vahvistunneen essii. Sil uutel taas uutta rokotusta vuovaamaa.
Tämmöst kilpajuoksuu nykyjää o sairastamine.
Miul se ol kymmene vuotta sama mrstauti vaikk lopuks totettii ettei olt oltkaa sinä aikan. Ja totesvatte jot mie olin saant tään sairaalapakteeri jäisest maast ko mie lankesi ja jalka katkes. En saant sairaalast vaik sairaala ol tät pöppöö täyn. Avviisis oikee sanottii.
No nii , nyt mie eksyin aiheest. Joskus mie mieti jot onkoha iha oikiaa touhuu kaikk nää valmiin saatavat kaupa ruuat ko niis o kauhia satsi näit lisäaineit mist ei reettakaa saa selvää.
Ol mite ol mut outoks kerrassa o mänt tää touhu. Peräs ei pysy, ei sitte millää.
Vaa onha se tääl oltava ko kerra tänne synnyttii. Ei täs viel voi Marsin tähtelkää muuttaa.
Enneko sanottii jot kovast ko sato jot koht tulloo taivaalt  vihasii akkoi äkkeet seläs.
Nii kai se sitte."

juuli

Vierailija

nii se vua oisi täähii päivä jo illasa

vakkoilii tarinassol maininta tuasta tanhuav vuarista. mie enne uuvvempana luveskelim palionni nuita jammu yrjö kirioja ja niissol muistaaksen yks hahmo justihi tua kysseine vuari. nua yrjö kiriat olvat miulen sihi aikaa mielusin lahja ja tulha niitä hommattuu muulonni ko lahjoiks suamala. nytei sittä vuoas kausii ou tullu luvettuu niitä vaikka justihi tarkisti vikipetijasta nottako niitoisi tehty parii otteesee uuvvelleennii.

olha siinä sittä tua sanontahi jokol tiälä päi pikkise toisellaine. tiälä sanottii notta. satakoo vaikka vanahoja akkoja hammeet korvisa... josko jotahii it tehhä siästä riippumata.

vain nytej jaksa tää enempee. suattaa olla notta. miu kiriotuksii tulloo joksii aikoo tauko. tuntuu lensu painavam piäle. lämpöjä nosteloo ja välii olo on ko piestylä. vaim mie koitan illistelä tiälä voinnim mukaa

peittiit mie teilen nakkooj ja toivottelen

levollissii unii

T.suapisti

Valosaa aamupäivää Murteisii!
Ihanaa on ku nyt ei saja mittää taevaalta. Seä näöttää sekiintyvä. Siit minnoo onnelline ku sähkökatkoi ei ole ollunna. Suomessaki niit on palijo toesi paeko joka vuos.

Juulil on sattunna kaekenlaest...Jaksamist vae.
Alama on kyl melekone leipur. ite huono siin mut melekee kaik ateriat valmista ite. Sekun on minul terapiaa. Tule ain nii hyväl tuulel, kokkaelles. Valvoessaen joskus oamuyöl, suunnittele noit, mitä ruokii tee ja kauppaostoksii. Tykkeen käyvä kaupoil.
Suapist sanoo, et meinoo flunssa tulla. Oletkos käyttännä zinkkii. Sanovat, et se on jonniimoene estoleäke. -Ja C-vitamiin. Mie tilasinki tuollaist, jos on zinkki +C-vitam. samas tabus. 1kpl/päevä.
Tyttärelleniki vei.

Eip täsä kummempii...Ensi tiistain on minul se kaehileikkaus. Uskon, kaik menöö hyvi. Vihdoin saesi näköö tähä toeseenki silimää ja uuvet silimä- ja aorinkolasit.

Eile kävi toase tyttäre poik 12v, syömäs ja sanos: Hän voes tuonne ulos levitellä hiekotusmursket.
Kuis tekiki. Tuo murske on hyvä kosk sen voe haravoija nurmikol, toemii lannokkeen.

Mukavoa päeveä kaikil!
:)

Vierailija

iltoo

ihav vua tuli ilimottaatumaa. tännää ol esmäine kerta ko oli liikenteesä tauvvij jäläkee. puojila pit käyvvä ko alako sapuskat loppumaa samate apotiekisa kävi lissee myrkkyjä hakemasa ja samala nenäsuihkee osti. ja het sai noka aukiimaa. miulol entistä jota mie koiti käyttee vain ei mitn apuu ja öylesä iltana aloi syhnimää miksei siitä tunnu tulevam mitn ja huomasi notta. eipä ihme. tyhjä putel. millo liekki lopahtanna ja oli epähuomijosa tuane kuappii se laittanna enkä hävityksee. noo. tua uus kestää tuas ussiima lunssa aja. öyle ei ennee nostelu lämpöjä ni sillä uskalsi lähtä tännää liikenteesee. huomenaha sen sittä luultavasti näköö olko liika aikasta lähtä kulukemaa josko tauti uusiutuu.

samikselem mie sanosi notta. minen tuata sinkkii muistannakkaa. tännää ostin seetä ni suan sitä nielasta oloo kohentamaa. noo. pitää koittoo muistoo sitäi sinkkii ostoo ihav vua kaikev varalta

vain täsäpä tätä tällen kertoo olhi

peittiit mie teilen nakkooj ja lähen tästä jo pikku hilijoo viäntäätymää lappeellee

nukkuite hyvi

T.suapisti

Vierailija

ehtoota

mulla mitn asjoo ou. iha vua tuli

net peittiit teilen nakkoomaa nottei teitä palenna

kahelkee kauniita unii

T.suapisti

Hei kaikil!

Tuli voa ilimottautummaa. Henkis ollaa.

Olip toase aekane herätys, siis klo 3.00. Oli kovast ahistunu olo. Ei se astmast johtunna vaa iha tuollaist henkist plaatuu. Kaik assiit tuntuvat norsun kokosilt.
Sit tul sellane tunne, nyt pittää mennä nettii kattomaa tekemääni veroilmotust. Oli muka sen jo lähettännä. -Onneks men, siel ol virhe, eik se ollukkaa menny mihkään. Tosi tiijot olivat talles.
Sitäpä sitte korjaelee ja saen sen nyt lähteen verothallintoo enne viittää.-Loppu ahistus...
Se on semmost ku etesmenny miehen hoet kaik talo assiit. Nyt on pitännä kaik opetella. Ei se minnuu oikeestaa haettaa, tosi väli joutuu pähkäelee miten toemi.

Tämmöst. Meil sateloo sellast lumiränteä. Onneks ei tarvi nyt tehä lumitöet.

Mukavoo päeveä tei kaikil!
:)

Moi ! Vai  meinaa lentsu meitä suapistii tulla. Kunno tömäys konjamiinii tekkee terrää nii illal ko päiväl. Eihä siin luje millo pittää nauttii.

Löysi tuommose kanakuvan ja tul het mielee se kana-laulu minkä muistaaksein laulo tää Anita Hirvonen jot:

"Kaks oli kanaa kanalassa valkoinen ja musta.

Vahingossa astu se valkonen kana mustan kanan varpaille,,,,"

nii etellee

juuli

Vierailija

saunapuhasta iltoo

vai valavotti ne veroasjat samista. toisaalta ymmärtäähä sen. seun simmone pyrokruatti se verottaja notta. sillem pittää olla kaik asjat just eikä melekei reirassaa muute se rankasoo harkinnam perusteela.  vain hyvä ko sait korjattuu ilemotukse ja lähetettyyhi.

vakkoiliilem mium pittää sannoo notta. aikonaa tykkäsihä mie konjakista ja sitol usseinni miula kämpilä olpa lensuu eli ei. ja kyllähä mie kait siittä tykkeisi vielläi vain eijjou tullu hankituks ko pit vuoskauvvet nieltä niitä opijaattija ni ei sihim passanna konjakkiloita eikä huonompiika viinaksii ottoo ni tahto konjakittii pilaantuu kuapisa ollessaa. jotenni kitkeröityvät ja ne pit antoo muutamalen tutulen jokei välittännä mausta koha vua piähä nous. miustei tuas konjakki ou humaltumis aine vain sitä voip ottoo justihi liäkkeeks tahi hyvä ruuam piäle piene tilika ikkää ko jälisteeks.

vaim mitteepäs mie tätä ihtiin kehumaa tää enempee

peittiit mie teilen nakkooj ja toivottelen

levollissii unii

T.suapisti

alma

Laskijaes sunnuntaeta vaen kaekille.Voe tuota samista ,meillä samat huolet.Minä valavonu kanssa noitten vero asijoitten kanssa.Omat ei huoleta ,vaen kun on nuita yhteisiä huolia.Vaen jospahan ne loppusi tänä keväänä nämä yhteiset asijat.Huh..

Ja voe hyvät hyssykät saerastaako suapisti.Parane pian.Minä olin niin äkänen että en hakenu sitä lentsu piikkiä ,vaekka mies kyllä haki ja yritti minuaki ympäri puhua.Saapipahan nähä kiertääkö minut.

Minä ajattelin tänään tehä hyväntekeväesyyttä ja hakia yhteisvastuu tapahtumasta hernekeitto lounaan.Tullee kakasi hyyvvää ,ei tarvii ite kokoat ja mennee rahat hyyvvään tarkotukseen.

Meillä oli eilen melekosen lipsakka keli eilen ja monena muunakin päevänä tänä talavena.Ei oo ollu hiihtokelit hääviä.Potkurilla oon lenkillä käöny ,vaen eituo se tunnun missään,selekää pakottaa enempi kun on niin hankalaa asento.Että semmosia kuulumisia tällä kertaa.

Vierailija

pyhä iltoo

voi ko ol mukava k alamahi ennätit käymää tiälä kertomasa kuulumisiis. vai on se laiskijais pyhä tännää. empäs ou huomannakkaa. noo. väliäkös sillä.  en oisi kuitenkaa lähtennä laskemaa mäkee ko eipä justi oisi niim palioo luntaka kaiketi. eikä kyllä mäil lasku välineitäkä. paitsi pyörätuol. vain sillen kehtoisi alakoo mäkii laskemaa. ka jonsei muu syy tähe ni ainai siks ko pitäsihä se tuol suaha sittä takas mäilehi eikä siinnoo mouttorii ja käsin keloomine oisi turhar raskasta.

vain empäs hutvata tää enempee omijan

peittiit mie teilen nakkooj jo tällee hyvisä ajoi ja lähen tästä jo uamuu uottelemaa

elekee kahelko painaisii

T.suapisti

Moi. Juu,,paha ol laskiaist liukuu ko ei oo sitä valkost töhnää.

Tässäkii kait joki asuu ko o sähkötkii nurkal. Jonnai aamun hää joka assuu herrää keskel valtatietä ko luulen jot alapuolel kulkeep semmone pikatie.

Almakii käväs. Terviisii

juuli

Vierailija

alaku yötä

meinas iha unehtuu tiälä käynti. tuanoj justi lopeti yhe vanaha kotomaise elävä kuva kahoni. ei se mikkää kummone olt vain katoimpaha kuiteni ko ol joskus mokoma tullu telekasta nauhoteltuu.

vakkoilii ol tainna kuvata räpsäättee kesämökkisä. hiä on tainna sitoo se iha narula tahi rautlankala kiini nottei se lähtisi tuulem mukana kulumpiäle. eipä sillä. suattaa olla iha tarpeenni tua sitomine. näyttää tua mökki niinko tuahi kumpare siltä nottei sihi ies kovinka kummosta myräkkee tarvi ko tua tönö lähtöö lippahivoo tuulem mukana.

tiäälä se tek tuas talavee. lunta satel melekose sakkeesti vaikkei nyt kuitenka iha jalakoräti kokosila hiutaleila. mua o kuiteni tuas valakeena. moneskoha talavi seu syksystä lähtei. sattaa lunta sulaa poikkee ja sataa uuvvestaa kunneka tuas sulaa poikkee. enne sanovat notta. seun tää suome kesä lyhy vain onneks seun vähä lumine. noo. sama sanonta sopii hyvi talaveenni tällä kertoo.

vaim mikäpäs se lienöö ko ei tua rinnaka ou joutanna kuulumisiisa kertoilemaa.

noo. nyten tuas tää enempee loruile tällen kertoo

peittiit mie teilen nakkooj ja lähen tästä jo viäntäätymää lappeellee

nukkuite hyvi

T.suapisti

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat